Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,780 Reaksiyon puanı 62,610 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 23 Mart 2024 #21 Emre Ozansoy' Alıntı: Hazır bir şeyler yayınlıyorken King the Land (bu yaz uyarlanacağı söyleniyor) ile Remember: War of the Son'u da (Taş Kağıt Makas) yayınlansalar. Genişletmek için tıkla ... Ah keşkee yaa
Emre Ozansoy' Alıntı: Hazır bir şeyler yayınlıyorken King the Land (bu yaz uyarlanacağı söyleniyor) ile Remember: War of the Son'u da (Taş Kağıt Makas) yayınlansalar. Genişletmek için tıkla ... Ah keşkee yaa
AteşBöceği Favori Üye Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 3,532 Reaksiyon puanı 3,748 Puanı 410 23 Mart 2024 #22 Ben unuturum izlemeyi ya zaten vaktim de yok aslında Kore dizisinden esinlenen diziler oluyor ya onlar yayınlansa orijinalleri nasıllmış izlemek lazım
Ben unuturum izlemeyi ya zaten vaktim de yok aslında Kore dizisinden esinlenen diziler oluyor ya onlar yayınlansa orijinalleri nasıllmış izlemek lazım
RüzgarGülü Süper Favori Üye Katılım 13 Kasım 2010 Mesajlar 15,084 Reaksiyon puanı 11,083 Puanı 861 Konum Bayern Münih 28 Mart 2024 #23 Kore dizileri revaçta. Bende bir ara göz attım genellikle çok duygusal bana göre değil. Ama izleyince sevdiğim Kore filmleri oldu. En çok izleyen net kadınlardır bana göre. Aman cinsiyetçilik görmeyelim çevremde böyle.
Kore dizileri revaçta. Bende bir ara göz attım genellikle çok duygusal bana göre değil. Ama izleyince sevdiğim Kore filmleri oldu. En çok izleyen net kadınlardır bana göre. Aman cinsiyetçilik görmeyelim çevremde böyle.