Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman dediğime geliyorsun çarşamba 20:00... kabul edelim kanal D boş günü doldurmaya çalışacaktır,bu diziye çok güvendiği de sürekli tanıtmasından belli bence... kanald.com.tr çoktan anasayfayı üsküdar'a özel hazırladı...
Ben, Cumartesi 20.00 konusunda ısrarlıyım
Kanald.com.tr'nin anasayfasını gördüm. Çok iyi hazırlanmış.
Nuri'de de böyle hazırlıklar yapılmıştı ama sonu iyi olmadı. Nuri'nin bu hale düşmesinin tek sorumlusu ise yine Kanal D'dir. Çok iyi bir şekilde giden dizinin önce saatiyle sonra günüyle oynadılar. Aynı saatte kalmış olsaydı hala 6 civarı reyting alıyor olurdu bence.
Bence Nuri'nin tek sorumlusu Tayfun Güneyer,her bölüm ilk 2 bölüm gibi iyi olabilseydi şimdi Çocuklar Duymasın'la rekabet içinde olurdu...
Aslında yanlış söyledim her bölümü ilk 2 bölümle aynı olduğu için,sürekli kendini tekrar ettiği için başarısız...
Nuri de iyi tanıtılmıştı haklısın,internette çok tanıtılmadı ama kanal ilginç metotlar bulmuştu onun için, bu nedenle de ilk bölüm iyi reyting aldı zaten,sonrası kaliteye bağlı...
Bu arada tv'de deniz yıldızı açık da çok garip bir dizi,sürekli bağırıp duruyorlar,çığlık çığlığa gidiyor,kulaklarım hasar gördü resmen,o kadar reytingi nasıl aldığı anlaşıldı...
Tayfun Güneyer aslında çok kötü bir yapımcı değil bence ama çok fazla şeyi birden yapmak istiyor. Bildiğim kadarıyla hem yönetmen, hem senarist şu an. Bence senaryo ekibi kurmalı ve senaryoyu onlara emanet etmeli. Çünkü tek başına senaryonun ana hatlarını çok iyi yapıyor, ilk birkaç bölüm çok iyi gidiyor. Ama sonradan saçmalamaya başlıyor. Türk Malı'nda da gördük bunu. Adanalı'da da gördük. Adanalı'da kendi performansının epey üstünde bir iş çıkardı aslında ama son sezonu ve bir önceki sezonun ikinci yarısında aşırı derecede saçmaladı Bu da reytinglere yansıdı zaten.
Senin dediğine göre az reyting alması gerekmez mi Deniz Yıldızı'nın
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.