Tiyatro Kalitesinde Oyunculuk+Dergi Kalitesinde Mizah+Hollywood kalitesinde Reji...

Sizce Üsküdar'a Giderken Başarılı Olur mu ?

• Konuyla ilgilenmiyorum...

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Üsküdar'a Giderken İlginç Tanıtımlarıyla İlgi Çekmeye Devam Ediyor...

Tiyatro Kalitesinde Oyunculuk+Dergi Kalitesinde Mizah+Hollywood kalitesinde Reji = Üsküdar'a Giderken

Üsküdar'a Giderken Özet :

Kanal D'de yakında...
Fedakar bir ev kadını olan anne, hayalperest ve keyfine düşkün bir aşçı olan baba ve onların zaman zaman tatlı, zaman zaman can sıkıcı çekişmeleri arasında büyümüş iki çocuk, işte bizim esas kahramanlarımız.

Büyük kardeş Ayşe, başından mutsuz bir evlilik geçmiş, annesi ile yaşayan, otuzlu yaşlarında genç bir kadındır. Annesi tarafından sık sık ''babasının kızı'' olarak nitelendirilmesine rağmen git gide annesine benzemektedir. Öte yandan Anne, yaşlandıkça yeni huylar edinmekte, en yakınındakileri dahi şaşırtmaktadır. Türlü borçlar, sıkıntılar ve sahip oldukları restoran’ın iflasının ardından aile bireyleri birbirinden kopmuş, aynı evin içinde yaşayan yabancılar olup çıkmışlardır. Kötü giden günler, küçük kardeş Erdem'in eğitim almak üzere gittiği İngiltere'den dönmesi ile bitecektir. Her ne kadar diğer insanlar tarafından ''anasının kuzusu'' olarak tanımlansa da Erdem içten içe babasına benzeyen, 26 yaşında, hala çocuk kalabilmiş bir hayalperesttir. Ailesinden sakladığı en büyük sırrı yemek yapmaya karşı duyduğu büyük tutku olan Erdem'in bu sırrı pek yakında açığa çıkacaktır. Kimsenin öğrenemeyeceği sır ise Erdem'in hayallerinde yaşayan ve ona bazen yol gösteren bazen sadece olayları izlemekle yetinen babasıdır. Erdem şöyle der: ''Bu bizim tekrar bir aile olmamızın hikayesi'' ve hikaye başlar. Hikayemiz boyunca olaylar ile birlikte karakterlerimiz de gelişecektir. Tekrar bir aile olma süreci boyunca, kendi zayıflıklarını, korkularını, hayal kırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğreneceklerdir. Bu süreçte onların yanında yer alıp, hayatlarını renklendiren dostları da mevcuttur. Erdem'in süt kardeşi Oğuz, yıllardan beri aile ile birlikte çalışan, artık aileden biri sayılan müzmin bekar Yavuz, yıllar sonra çıkıp gelen Asuman hala ve kızı Leyla.

Bu hikaye onların tekrar büyük ve mutlu bir aile olmalarının hikayesidir...

İlginç Fragmanlar :

Dizinin Tanıtıcı Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tanıtımları farklı ve çok başarılı.

İzleyeceğim büyük ihtimalle :) Günü doğru seçilirse Kanal D'nin yeni Geniş Aile'si olabilir :)

Ben ilk başta bu işten çok umutsuzdum ama benim de ilgimi çekmeyi başardı, ilk bölümü izleyeceğim,samimi bir mahalle komedisi gibi duruyor,ekmek teknesi gibi...

Tek sorun oyuncu kadrosu gibi. Erkan Can, Öner Erkan ve Erdal Tosun çok iyi oyuncular ama onların dışındaki oyuncuları tanımıyorum. Umarım başarı olurlar :)

Evet pek tanınmıyor diğerleri, komedide tanınmışlık belirleyici oluyor ama belli olmaz,belki 3 kişi sırtlar diziyi...

Hangi gün olur sence ?

Nedense içimden bir ses Cumartesi yayınlanacak diyor :)

Şüphe ve Nuri'den sonra bu diziyi de Çarşamba yayınlamak ateşe atmak olur. Ama şu an sezon sonu olduğu için hangi güne konulursa konulsun işi zor. Çünkü karşısında hep tutmuş yapımlar olacak.

Bence az çok toparlanan Akasya Durağı'nı ellmezler,yine çarşambaya koyulur,kanal D bu sezon bitmeden çarşambayı doldurmaya kararlı,bu uğurda Nuri gibi,Şüphe gibi dizilerini harcamayı göze alıyor,bunu da harcayabilir...

Bu dizi en azından Çocuklar Duymasın kadar reyting alıp günü doldurabilirse hakikaten çok şaşırırım ve kanal D'yi tebrik ederim...

Çocuklar Duymasın kadar reyting alabileceğini sanmıyorum yayına Çarşamba başlarsa. Nuri'den çok farklı olmaz reytingleri.
Aslında Akasya Durağı, Çarşamba'ya konulsa bence Çocuklar Duymasın'a yakın reyting alır. Ama yıllardır Cumartesi yayınladığı dizisinin gününü değiştirmez Kanal D. Bence Mayıs ayında final yapacak Akasya Durağı ve aynı gün aynı saat Üsküdar'a Giderken başlayacak.

Zaten sezonun bitmesine iki ay kalmış. Çarşamba'yı Nuri ile idare etmeye çalışacak. Belki ek olarak Çarşamba 22.00'ye Artiz Mektebi gelir.

Akasya Durağı tekrarlarda başarılı ama o tekrarlar son yayınlanan bölüm olmuyor,aylar öncesindeki bir bölüm oluyor,ben yeni bölümlerde Akasya Durağı'nın pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama yine de emin değilim zira ben iki seçenek olsa Akasya Durağı'nı izlerim,o daha eğlenceli...

Akasya Durağ'nın ben biteceğini sanmıyorum,çünkü bu sene Kanal D'de çok dizi bitecek,bir de onu bitirmezler,Yahşi cazibe artık rakip değil zaten, Survivor - Yetenek Sizsiniz'de bir var,bir yok,onun birinciliği kati zaten,ona göre önlem almaya gerek yok...

Ben Nuri'nin yakında bteceğini,yerine Üsküdar'a Giderken geleceğini düşünüyorum,Artiz Mektebi'nin başlaması haziranı bulacaktır,daha teaser'ı bile yapılmadı... O Show tv'nin Türkiye'nin artisiti sen misin yarışmasının karşısına konulur.

Hafta sonu yayınlanan tekrarı son bölümünün tekrarıydı ve başarılı olmuştu. Akasya Durağı yeni bölümleriyle totalde iyi gidiyor ama A/B'de çok kötü gidiyor. Kanal D'nin bu durumdan rahatsız olabileceğini düşünüyorum. Ama dediğin gibi bitmeme ihtimali de yüksek. Biteceğine dair haber de çıkmadı hiç. Belki Mayıs sonu erken sezon finali yapıp. Ağustos ayında tekrar başlar. Başarılı olursa kalır, başarısız olursa Star'a gönderilir veya biter :)

Nuri için Kanal D henüz karar vermemiştir. Bu akşam yayınlanan bölüm belirleyici olacaktır. İlk 10 içerisinde olursa sezon sonuna kadar devam eder bence.

Üsküdar'a Giderken ve Artiz Mektebi'nin yakın zamanlarda başlayacağını tahmin ediyorum. Üsküdar'a Giderken Mayıs'ın üçüncü haftası, Artiz Mektebi ise Mayıs sonu Haziran başı gibi başlar büyük ihtimal. Show TV ile benzer yarışmalar yapacaklar dediğin gibi. Aynı gün yayınlanma ihtimalleri yüksek ama bence erken başlayan kazanır. Sonradan başlayana diğerinin taklidi gözüyle bakılacak ve daha az başarılı olacak diye tahmin ediyorum. O nedenle Kanal D, Show'a göre 1-2 hafta önce başlatır.

Yok yok bu ülkede kimse ÇGHB'nin yeriyle oynayamaz :) , biz Nuri pazardayken ÇGHB kesin çarşamba olur diyorduk ama gördük ki ÇGHB yapımcısı o gün o saatte ısrarlı,reytingi kötü değil,ben Kanal D'nin değiştireceğini sanmıyorum. Cumartesi- pazar günleri kanal D sonuncu dahi olsa önemli bir kayıp yok,çünkü o günler birinci ile sonuncu arasında 10 share bile olmuyor...

Pazar günleri durum şu an kötü değil. ÇGHB erken sezon finali de yapmayacaktır bence. Zaten sezon içi epey uzun ara verdi. Hatta yazın devam etme ihtimali bile olabilir.

Bu durumda Akasya Durağı'nın erken sezon finali yapması en yakın ihtimal gibi duruyor. Zaten bu sezonu da diğer dizilerden epey erken açmışlardı. Eğer, Kanal D Çarşamba günü başlatma kararı alırsa hatalarından hiç ders çıkarmıyor demektir. Bir diziyi daha çöpe atmış olur.

Bir küçük ihtimal de cumartesi 22:30,ben ya çarşamba olur ya da Kavak yelleri'nin yerinde olur diyorum,başka seçenek yok bence...

Ha tabi bir de çok çok küçük olasılık da olsa pazar 22:30 var...

Cumartesi 22.30'da küçük bir ihtimal de olsa olabilir dediğin gibi. Kavak Yelleri'nin Mayıs ayında sezon finali yapıp yaza devam edeceğini okumuştum. Ama pek sağlam kaynaklı bir haber değildi :)

Yok yok yalandır o,bu reytingle devam etmesi imkansız,o yapımcının istediğidir belki ama kanalın bir kaç bölüm sonra diziyi bitireceğini biliyoruz... Onun yerine gelebilir belki,aslında sabredilip haziran beklenirse daha güzel olabilir,o zaman çok büyük olasılıkla tutar.

Zaten Mayıs sonu Haziran başı final yapmaya başlayacaktır diziler. Dizi en fazla 3-4 hafta güçlü dizilerle karşılacak. Komedi açısından başarılı olduğu takdirde yazın reytinglerde de başarılı olur ve gelecek sezon devam eder.

kavak yelleri 21 mayısta finalmiş galiba,yerine artiz mektebi veya üsküdar gelebilir