hayret bi şey
Emekli
Pınarbaşı burma burma espirisi bu yuzdendi demekFace'de adını twitter'da tipini görmüştüm
O twitterı kullanmıyorum. Açtığım gibi kaldı öyle. 2 yıl önceki halim o. Pek bir değişiklik yok ama
Pınarbaşı burma burma espirisi bu yuzdendi demekFace'de adını twitter'da tipini görmüştüm
2 senede insan zaten fiziksel olarak gelişir yüz/sima olarak pek değişmez (kaza maza / ameliyat - operasyon haricinde) Ama sadece erkeklerde sakal çıkar o 2 sene içinde bazılarinda oda çıkmaz gerçi çıksada seyrekO twitterı kullanmıyorum. Açtığım gibi kaldı öyle. 2 yıl önceki halim o. Pek bir değişiklik yok ama
buldum da resim yok ki özelden at bariForumda yayınlamam. Kimse de yayınlamasın ha
Hayrettin Pınarbaşı , Face Book'tan bulabilirsin.
Oha gittim babama yaptırdım şimdi sanki inanmazsan artık yapacak bişey yok resmi siliyorum maksat orda Aykut ve xdragxx yazısını göstermek yüzümü zaten gösterdim.ee yüzün gözükmüyo yüzünü dön öyle çek
ne ohası ya yüzünü mü gördük yoo ne var arkan dönük çekmen bişeyi kanıtlamaz ki yüzünü çekeceksin aynı formayla ki inanalım yoksa inanmam ben açık ve netOha gittim babama yaptırdım şimdi sanki inanmazsan artık yapacak bişey yok resmi siliyorum maksat orda Aykut ve xdragxx yazısını göstermek yüzümü zaten gösterdim.
Tamam inanmak zorunda değilsin artık yapacağım başka bişey yok.ne ohası ya yüzünü mü gördük yoo ne var arkan dönük çekmen bişeyi kanıtlamaz ki yüzünü çekeceksin aynı formayla ki inanalım yoksa inanmam ben açık ve net
Tamam inanmak zorunda değilsin saygı duyuyorum buraya da fazla resim koymam bu kadar basit uzatmaya gerek yok. Ayrıca inananlar yeter bana yapacak bişi yok.formanı çekip koyusoun inanın diyosun yok daha neler neden yüzünü çekemedin peki çekip koysana o formayla
Okadar tipsizim tipsizim dedinki gorunce asik oldum saka bi yana kardesim daha nasil bir tip bekliyosun fazlasiyla giderin var
böyle pek bir inek tipin var panpaSebep neden incici tipim yok.
Tek samimi yorum senden geldi.böyle pek bir inek tipin var panpasanki götürüp içki içirseler dökülür her şeyi anlatırsın gibi
neden panpa ötekilerin neyi var bir okuyayımTek samimi yorum senden geldi.
böyle pek bir inek tipin var panpasanki götürüp içki içirseler dökülür her şeyi anlatırsın gibi
Eyvallah Beso efendi eyvallah lan senin gazınla konuya koydum resmi şimdi dalga geçiyon.Aynen aynen.
Eyvallah Beso efendi eyvallah lan senin gazınla konuya koydum resmi şimdi dalga geçiyon.Aynen aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?