FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O twitterı kullanmıyorum. Açtığım gibi kaldı öyle. 2 yıl önceki halim o. Pek bir değişiklik yok ama :D
2 senede insan zaten fiziksel olarak gelişir yüz/sima olarak pek değişmez (kaza maza / ameliyat - operasyon haricinde) Ama sadece erkeklerde sakal çıkar o 2 sene içinde bazılarinda oda çıkmaz gerçi çıksada seyrek :X Ama surattan bişey değişmez:X

Oha gittim babama yaptırdım şimdi sanki inanmazsan artık yapacak bişey yok resmi siliyorum maksat orda Aykut ve xdragxx yazısını göstermek yüzümü zaten gösterdim.
ne ohası ya yüzünü mü gördük yoo ne var arkan dönük çekmen bişeyi kanıtlamaz ki yüzünü çekeceksin aynı formayla ki inanalım yoksa inanmam ben açık ve net :d

41.sayfada resmim var bakın @OzaN, @LeqeND KiLLeR,@cevaa,@Orcun_22,@primavera. :D

41.sayfada resmim var bakın @OzaN, @LeqeND KiLLeR,@cevaa,@Orcun_22,@primavera. :D

ne ohası ya yüzünü mü gördük yoo ne var arkan dönük çekmen bişeyi kanıtlamaz ki yüzünü çekeceksin aynı formayla ki inanalım yoksa inanmam ben açık ve net :D
Tamam inanmak zorunda değilsin artık yapacağım başka bişey yok. :) İnanmayanlar da beni tanımamış demekki.

formanı çekip koyusoun inanın diyosun yok daha neler neden yüzünü çekemedin peki çekip koysana o formayla :)

formanı çekip koyusoun inanın diyosun yok daha neler neden yüzünü çekemedin peki çekip koysana o formayla :)
Tamam inanmak zorunda değilsin saygı duyuyorum buraya da fazla resim koymam bu kadar basit uzatmaya gerek yok. Ayrıca inananlar yeter bana yapacak bişi yok. :)

Son düzenleme: