Timur Savcı-Samar Media Raportajı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,744
Puanı
1,060
Daha önce Timur Savcı'nın Lübnanlı Samar Media'ya raportaj vereceğini duyurmuştuk. Bugün raportaj youtube'a yüklendi.

Timur Savcı daha önce de belirttiği gibi Muhteşem Yüzyıl'ın sıradan bir iş olmadığını; 1.5 yıllık hazırlık sürecinden sonra ekrana geldiğini belirtti.Hürrem rolü için 3000 audition yapıldığını ve dizi daha başlamadan yurtdışına satış fikrini düşündüğünü de ekledi.

@destere @sürgünüm @Forumdash @mrt-06 @HachiKo @sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Çiğdem- @*YıldırıM* @eros @cookies @denizz19 @KayıpSehir @Harunnn60 @ozgur2113

3000'den sonraki kelimeyi çıkaramadım. (b) Fazla uzatmasın Kösem'i bekliyoruz. :)

Attın yine şeyden 2011'de Hazal ile Beren'in dizileri yok muydu? Ayrıca dediğin 3 bayanda Hürrem'e benzemiyor castı oluştururken isimleri bile geçmemiştir. :A
benzemek mi önemliş olan diziyi tutturmak mı .:A ayrıca 7-8 kilo alıp turuncu saç yapsalar benzerler :A önemli olan oyunculuktu meral okay için ama :A

benzemek mi önemliş olan diziyi tutturmak mı .:A ayrıca 7-8 kilo alıp turuncu saç yapsalar benzerler :A önemli olan oyunculuktu meral okay için ama :A
İnandırıcı olmazdı şimdi kilo alıp boyatması falan. Hele Hazal hiç olmazdı küçük dururdu Halit'in yanında. :D Artık nasıl seçilmiş neyini beğenmişler Meryem'in bilemeyiz oyunculuk anlamında ilk bölümlerini izliyoruz işte beni tatmin etmiyor. :A Paralelcilerin işi bu kız benden söylemesi.. :F

İnandırıcı olmazdı şimdi kilo alıp boyatması falan. Hele Hazal hiç olmazdı küçük dururdu Halit'in yanında. :D Artık nasıl seçilmiş neyini beğenmişler Meryem'in bilemeyiz oyunculuk anlamında ilk bölümlerini izliyoruz işte beni tatmin etmiyor. :A Paralelcilerin işi bu kız benden söylemesi.. :F
ne varmış paralelcilerde fe to amcaya laf mı ediyon melun.ss

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919