O hurdaları günlük satar ekmek zeytin peynir alırsınPara olmadan dönmüyor bu hayat![]()
![]()
O hurdaları günlük satar ekmek zeytin peynir alırsınPara olmadan dönmüyor bu hayat![]()
![]()
Ben büyük işler yapıyorum öyle küçük şeylerle uğraşmamO hurdaları günlük satar ekmek zeytin peynir alırsın![]()
![]()
![]()
Holding işletiyor sanacak gören beeBen büyük işler yapıyorum öyle küçük şeylerle uğraşmam![]()
![]()
Siz eskiciliği çok küçümsüyorsunuz bunu hala öğretemedim sizeHolding işletiyor sanacak gören bee![]()
![]()
![]()
Bu adam katil değil miydi
Senin gibi eskici çöplerde yatıyorBu adam katil değil miydi![]()
![]()
Eskiciler çöplerde yatmaz bu kafayı yemiş o zamanSenin gibi eskici çöplerde yatıyor![]()
![]()
![]()
Aaa senin eskici bakış açını merak ettimEskiciler çöplerde yatmaz bu kafayı yemiş o zaman![]()
![]()
Eskiciler en iyi yerlerde yaşar işteAaa senin eskici bakış açını merak ettim![]()
![]()
![]()
Bence seni bu işe kim soktuysa kabul et diye seni keklemişEskiciler en iyi yerlerde yaşar işte![]()
![]()
Ben kendim girdim bu işe ve eskiciliğe yeni bir soluk kazandırdımBence seni bu işe kim soktuysa kabul et diye seni keklemiş![]()
![]()
![]()
Takım elbisede giyiyorsundur senBen kendim girdim bu işe ve eskiciliğe yeni bir soluk kazandırdım![]()
![]()
Yok takım elbise pek sevmem spor takılıyorumTakım elbisede giyiyorsundur sen![]()