NBC This Is Us 1. Sezon Yorumları

@mrt-06 hastaymıs cnm çocuk dün programının sonucu açıklayamadı bile rahatsızlığından

@mrt-06 hastaymıs cnm çocuk dün programının sonucu açıklayamadı bile rahatsızlığından
la senin westworldde dolaredi oynayan oyuncu lezbiyen olduğunu aciklamis hep çiğdrmin oğlanlar çikacak değil ya

topaç codmin her konuda at koşturuyor bu konuya gelince mi takatsiz kalıyor
hastalık falan bahane kabahatinin farkında bu konuya girmeye yüzü tutmamış

la senin westworldde dolaredi oynayan oyuncu lezbiyen olduğunu aciklamis hep çiğdrmin oğlanlar çikacak değil ya
lezbiyen çıkmasında hiç bir sorun yok
aksiyona kalite gelir hatta

Çocukların dizisni tamamlamadım sen oraya bak ayoll senin için izledim gece bana kalsa kalıcaktı öyle

1x11. BÖLÜM

kate ve tobby li baskül kısmı durgun geçiyor diğer karakterlerin olduğu yerler daha güzel

kate tobby evlilik arefesinde iki tombalak ömür boyu çiftleşmeye karar verdi

üçüzlerin babası jack harika bir aile babası bu bölümde bunu bir daha görmüş olduk ..adam karısını mutlu etmek için yıllarca annesine dayak atan babasının ayağına kadar gitti?
randall ın babasının gey oluşuyla ilgili şaşkınlığı devam ediyor baba william da artık kanserin etkileri belli olmaya başladı ihtiyar gidici sanırım

kevın ın derdi güzel bir dert
olivia ile sloane arasında seçim yapma telaşında ben olsam ikisinide alırdım hiçbirini kenara atmaya kıyamaz insan

Son hızla yaklaşıyorum sezon sonuna
kaldı iki bölüm bu akşam işlem tamamdır

1x12. Bölüm

bu bölümün tamamı geçmiş zamanı içeriyordu ..
rebecca hamileyken bile harika bişey triplerini bile seviyorum kadının

üçüzlerin doğumunu yapan doktorun hayatından kesitler gördük ?
hatta zenciyi itfaiye binasında bulup getiren itfaiyecinin özelinede girdik
ama tabiki bölümün en güzel yerleri yine rebeccaya aitti
la @xemrexxx doktor nathan dedemizde ne karizmatik ses var la
öyle oturaklı bir sesim olsun kısmetim açılır hatta kapıda kızlar kuyruk olur

bu sahneleri gördükçe @Çiğdem- gibi sen de çatlıyormuşsun

1x13. Bölüm

olivia mı yoksa sloane mu derken sophie sürprizi şok etti
tabi sophie yi gördüğüme memnunum

kate kampta kendisine yeni bir tombalak buldu çiftleşerek zayıflayacak

sophie güzel br kadınmış ve kevında işini biliyor daha on yaşlarındayken kaliteyi yakalamış dön dolaş yine kürkçü dükkanına dönüş yaptı

bu sahneleri gördükçe @Çiğdem- gibi sen de çatlıyormuşsun
Ekli dosyayı görüntüle 53880
sadece niye benimde bir rebeccam yok diye iç çekiyorum başka bir çatlama belirtisi yok bende
14. Bölüm yayınlanmışmıydı ? onuda izleyeyim

çıktı çıktı bo lbo lsophie var kaçırma

1x14. Bölüm

pek fazla bişeyin olmadığı bir bölümdü
kevın eski eşi sophie yi ikna emek için tavanları deliyor

kate kamptaki yeni baskülemi yoksa toby e mi şapsam diye ikilem yaşıyor

randall biyolojik babasını kaybetme telaşıyla işindede başarısızlıklar yaşamaya başladı
miguel ile shelly nin ayrılığı jack in de moralini bozdu rebecca yı kaybetme endişesi sardı vatandaşı

çıktı çıktı bo lbo lsophie var kaçırma
sophie li kısımlar yine bölümün güzel sahnelerini oluşturuyordu diğer karakterlerde pek değişen bişey yoktu bu bölümde

Eyvallah @destere can
Bu diziyi önerir misin?
Bu arada The Affair'i de izliyorum ve 2. sezona geçiyorum
)

Eyvallah @destere can
Bu diziyi önerir misin?
Bu arada The Affair'i de izliyorum ve 2. sezona geçiyorum
)
harikasın özellikle the affair i izliyor olman muhteşem bir haber biraz geç kaldın bize yetişmen zor olacak ama olsun alison u kaçırmamana sevindim

this is us bana göre harika bir dizi başla derim özellikle ilk on bölümünü çok sevdim ama aynı SFU dizisindeki gibi yer yer sıkıcı bulacağın bölümler olacaktır ama karakterleri sevmeye başladıktan sonra aradaki bazı sıkıcı bölümlere katlanmak hiçde zor olmuyor

Alison kaçar mı

Tamam Vikings'i haftaya kadar bitirip başlarım inşallah bu diziye de

hatırlatman çok iyi oldu outlander arası this is us yaparım

Hhahah aa basta şey sandım bu kadını senin bir gergedan karakterin vardı
ilk böyle uzaktan çok sevimsiz görünüyor ama dizinin hikayesi içinde sempatikleşiyor gergedan

bugün 15. ve 16 . bölümü aradan çıkarayım
oscar bitti artık fazla geç kalmam
pll nin yeni bölümleri ne zaman gelirse haber vermeyi unutma

Alison kaçar mı

Tamam Vikings'i haftaya kadar bitirip başlarım inşallah bu diziye de
sanırım alison u sessiz takip ediyorsun hanı yorumların nerde the affair in her sezonu için ayrı yorum konusu açılmıştı oralara arada bir uğra istersen