Neyseki yayından kalkmadık ayoll gece yarısından sonra çektiğimiz için çok göze batmadıStüdyoda hakimiyeti kaybettik, seyirciler terk etti. Kameramanlar kaçtı gitti. 😱 5-10 dakika bizler şok olduk, ne gündü bee.@Aserat
Hahahahah sabah okudum tekrar spontane yazılan yorumlardaki o şok o kadar belli oluyor ki@Çiğdem-
Ahahaha bayılıyorum kendime yaa.Neyseki yayından kalkmadık ayoll gece yarısından sonra çektiğimiz için çok göze batmadı
O oyları biliyor, şimdi ağzınan kaçırmaz umarım 8 puan verdiğimi
Ben spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyorduHahahahah sabah okudum tekrar spontane yazılan yorumlardaki o şok o kadar belli oluyor ki@Çiğdem-
Kanka Barış Arduç’u beklerken ne geldiAhahaha bayılıyorum kendime yaa.
Baha'nın fotoyu görür görmez 'Hahahsjasks' yazısı çok komikti, sonra bende ipler koptu.
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyunaBen spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyordu
Neyse enerjimizi pazartesi 20.00'de eTV'de harcarız, susun please.Kanka Barış Arduç’u beklerken ne geldi
İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi@Çiğdem- @Aserat
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Yorumları yine okudum şimdi moraliniz bozuldukça okuyunKanka Barış Arduç’u beklerken ne geldi
İnternetten Nike ayakkabı alıp içinden kullanılmış kardeşler kundura çıkması gibi bişeydi@Çiğdem- @Aserat
Ya ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Ben spoi vermem ama xantoer ebru yaşarada süper diyordu
Ya benim bi dediğim bi dediğimi bazen tutar bazen tutmaz. O yüzden 1 de 8 de mümkün şu andaYa ben biliyorum bu yine 1 vermiştir o yüzden hiç bakmıcam bile bunun oyuna
Stüdyoda hakimiyeti kaybettik, seyirciler terk etti. Kameramanlar kaçtı gitti. 😱 5-10 dakika bizler şok olduk, ne gündü bee.@Aserat
Tamam yeter bu kadar bahsettiğiniz az kaldı zaten yarın akşama.
Ay bunu ne yapalım biz, alsın kullansın.
surata bak oyuncak hamur gibi
Dudakları biraz daha büyük olsaymış dünyayı yutabilirmiş. 😱
bence benim dedğim şekilde değiştir nickini daha havalıBen alıştığım içni tepki bile vermedim hiç @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?