The_Erinch
Favori Üye
Bu ince uyarıyı çok önemli bilgi olarak aldım 😎😎😎Edip'ten sana ikinci hediye vermiştim önceki konunda. Bu arada mesajları es geçme. Kutlama konunda gözünü 4 aç
Bu ince uyarıyı çok önemli bilgi olarak aldım 😎😎😎Edip'ten sana ikinci hediye vermiştim önceki konunda. Bu arada mesajları es geçme. Kutlama konunda gözünü 4 aç
Bunu atladin meselaSahur öncesi uyumam gerek ve aceleyle açtım. Dün sahura uyanmadim umarım bugün kalkabilirim
Bu ince uyarıyı çok önemli bilgi olarak aldım 😎😎😎
Benim bu mesaja güldürü atmamın sebebi baskaydi. yanlış bir video paylaşmıştın
Linkler karıştı çaktırma.Benim bu mesaja güldürü atmamın sebebi baskaydi. yanlış bir video paylaşmıştınbende dedim acaba bu ne alaka sonra @The_Erinch teşekkür edince yine anlam veremedim. Simdi bakınca düzeltmiş olduğunu gördüm
Neyse güldürü kalsın
İyiki anında alıntı yapıp ifşa etmedimLinkler karıştı çaktırma.
Sen öyle şeyler yapmazsın.İyiki anında alıntı yapıp ifşa etmedim
Nice bol sıfırlı mesajlar dilerim önümüzdeki seneler boyunca @The_Erinch her şeyden önce huzurlu ve mutlu senelere 🙏
Bu da en sevdiğim sanatçıların başında gelen büyük üstadın unutulmaz parçası bir karınca misali hediye niyetine...
Teşekkürler Kardeşim...😇🥰Tebrikler @The_Erinch
Hediye harika kardeşim... Tüm seriyi izlemeyi geçtim; Dwayne filmlerinide atlamam( iyi yakalamışın) 🤩Abi gerçekten hızlısın, tebrik ederim.Nice güzel mesajlara inşallah.@The_Erinch
Dwayne Johnson ve filmlerini baya seviyordun sanırım, şöyle bir hediye vereyim ben de.
Herkes şarkı armağan ediyor. Ben de bu şarkıyı hediye edeyim. 2.klubun olması lazımve
Zaman senin, benim gibi yaşlılara acımıyor o yuzden@The_Erinch
Zamanı tutamasak da akişina bırakıyoruz"Zaman senin, benim gibi yaşlılara acımıyor o yuzden"
Ahhh be.. şu gerçeği tokat gibi vurmasaydın keşke 😔
Ama zaman elinde tutamadığın bir olgu değil mi;2 elinle sıktığını sanıyorsun ama aradan kayıveriyor.
Düşünüp hediye yollamana teşekkür ediyorum ki Seçtiğin şarkıda dokunur bana hep..😊
#YaşlıKurtlarKocamaz 👊
Yok bu 3.Herkes şarkı armağan ediyor. Ben de bu şarkıyı hediye edeyim. 2.klubun olması lazımve
Zaman senin, benim gibi yaşlılara acımıyor o yuzden@The_Erinch
Bu aralar öyle oldu maalesefGörmeyeli çok cimri olmuşsunherkese kuru tebrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?