Bu dizinin oyunu da bir tuhaf, cıplak sahneler filan var tövbe estağfurullah, oyunlara bile koymaya başladılarAaa o oyunduYabancı dizilerde uzun yazamıyorum biliyorsun onlarıda kayıt etmesem 1 gün sonraya unutucam
Bu dizinin oyunu da bir tuhaf, cıplak sahneler filan var tövbe estağfurullah, oyunlara bile koymaya başladılarAaa o oyunduYabancı dizilerde uzun yazamıyorum biliyorsun onlarıda kayıt etmesem 1 gün sonraya unutucam
Forumdashcı kesildin başımıza sende
İlk bölüm çok şey gelmedide diğer bölümler hele 3.bölüm yanı taht oyunları ve blac sails tarzına dönüştü tek izleyinBu dizinin oyunu da bir tuhaf, cıplak sahneler filan var tövbe estağfurullah, oyunlara bile koymaya başladılarailemle izlemek istiyordum ama senin dediğin gibi uygun Değil
Hhaha hayır o konuda sana desteğimForumdashcı kesildin başımıza sende
Adepta olamadını hissettim zaten abicimiz pek yükselemedi oyuna demiştim @Harunnn601.Sezon Genel Yorum
Sonunda bitirdim. Dizinin süresi biraz korkutuyor başlarken ama karakterler ve atmosfer merak uyandırıcı oldugu için izlettiriyordu.
Özellikle cadılar harikaydı bence. Originals'tan beridir uzun süredir cadı konseptli dizi izlememiştim. Bu konuda hakkını vermek gerek dizinin yada senaryonun. Heycanlandıran buyuler ve efektler vardı@Çiğdem @Harunnn60
Olumsuzluklardan bahsedersek; Genel olarak hikayeye adapte olamadım. Kim kimdir pek anlayamadım. Ancak ilerledikçe anlaşiliyordu.
Bir de dizinin zamansal kavramlarını allak bullak etti beni. Bİ bakıyorsun Witcher orda bi bakıyorsun zaman baya geçmiş "seni yıllardır görmedim" gibi bir dialog cıkıyor karşimiza. Özellikle son bölümlerde.
Prenses ilk bölümden kaçmişti. Witcher da meğerse mahsende esirmiş. Tamam anladık meğerse geçmiş zamanmiş ama küçük prenses ordan buraya kaçarken Witcher o an onu mu arıyordu yoksa Witcher'i bize mi tanıtıyorlardı? Çünkü ilk bölümle sonda bize gösterilen bağlantı alakasızdı.
Son bölümde Witcher ve prenses kızdan bişeyler bekledim. Savaşa dair ama bomboş çıktılar. Niye yaaa dedim.
Abartılı yorumlardan kaçınıyorum çünkü oyunu oynamadım. Bana göre şimdilik 7.5'dan 8/10 puanlık bir dizi.
1.Sezon Genel Yorum
Sonunda bitirdim. Dizinin süresi biraz korkutuyor başlarken ama karakterler ve atmosfer merak uyandırıcı oldugu için izlettiriyordu.
Özellikle cadılar harikaydı bence. Originals'tan beridir uzun süredir cadı konseptli dizi izlememiştim. Bu konuda hakkını vermek gerek dizinin yada senaryonun. Heycanlandıran buyuler ve efektler vardı@Çiğdem @Harunnn60
Olumsuzluklardan bahsedersek; Genel olarak hikayeye adapte olamadım. Kim kimdir pek anlayamadım. Ancak ilerledikçe anlaşiliyordu.
Bir de dizinin zamansal kavramlarını allak bullak etti beni. Bİ bakıyorsun Witcher orda bi bakıyorsun zaman baya geçmiş "seni yıllardır görmedim" gibi bir dialog cıkıyor karşimiza. Özellikle son bölümlerde.
Prenses ilk bölümden kaçmişti. Witcher da meğerse mahsende esirmiş. Tamam anladık meğerse geçmiş zamanmiş ama küçük prenses ordan buraya kaçarken Witcher o an onu mu arıyordu yoksa Witcher'i bize mi tanıtıyorlardı? Çünkü ilk bölümle sonda bize gösterilen bağlantı alakasızdı.
Son bölümde Witcher ve prenses kızdan bişeyler bekledim. Savaşa dair ama bomboş çıktılar. Niye yaaa dedim.
Abartılı yorumlardan kaçınıyorum çünkü oyunu oynamadım. Bana göre şimdilik 7.5'dan 8/10 puanlık bir dizi.
Siz çok beklentiye girdiniz bence, ben beklentisiz izleyince hoşuma gitti şimdilik.Adepta olamadını hissettim zaten abicimiz pek yükselemedi oyuna demiştim @Harunnn60
Ben birazda adama sanırım hayran kaldım ama senaryosuda o fantastik öğeleri çok iyi tabi yorumunu bitirince okuruz
Ben memnunum @Forumdash abicim düşünsün ayollSiz çok beklentiye girdiniz bence, ben beklentisiz izleyince hoşuma gitti şimdilik.
Başrolde ki adam için baktım bende
Adepta olamadını hissettim zaten abicimiz pek yükselemedi oyuna demiştim @Harunnn60
Ben birazda adama sanırım hayran kaldım ama senaryosuda o fantastik öğeleri çok iyi tabi yorumunu bitirince okuruz
Siz çok beklentiye girdiniz bence, ben beklentisiz izleyince hoşuma gitti şimdilik.
Başrolde ki adam için baktım bende
BBC ile ortak dizi ama Netflix işin içindeoldugu için ben 8 bölüm sanıyordumBen memnunum @Forumdash abicim düşünsün ayoll
Birde daracula izlicez ama biraz hevesim kaçtı 3 bölümmüş yarın öbürgün 2 günd izleriz
Buranın öncekı sayfasında yazdım açacaktımda oyüzden vazgeçtim seriside olmucakmıs sanırım yanı 3 bölümlük tek birşey için konuya gerek yok gibi son izlenilen konular kısmında yorumlarız yarın 1 izlesem çarşamba biterYok ya ilk fragman çıktıktan sonra efekti görünce yukseltim düşmüştü. Sonra aynı fragmanı efektsiz verdiler
BBC ile ortak dizi ama Netflix işin içindeoldugu için ben 8 bölüm sanıyordum3 bölüm ne yaabi gecede bitirirm eğer bir buçuk saatlik değilse
Öyle bişeyse ben de izlim bari. Şuan moralim bozuldu resmenBuranın öncekı sayfasında yazdım açacaktımda oyüzden vazgeçtim seriside olmucakmıs sanırım yanı 3 bölümlük tek birşey için konuya gerek yok gibi son izlenilen konular kısmında yorumlarız yarın 1 izlesem çarşamba biter
Yavaş git sendeÖyle bişeyse ben de izlim bari. Şuan moralim bozuldu resmenCumaya kadar bitiririm diyordum. CUma you gecesini başlatırdım öff butun planlarım çöp oldu@Harunnn60
NAsıl tutulsunYavaş git sende
Bu dracula da lanetli midir nedir kaç diiz film yapıldı tutmadı hiçşimdi uyanıklık edilmiş 3 bölüm yapmışlar,@Çiğdem
Şu vampir işlerine doyamadın cidden sendeNAsıl tutulsunSonucta efsane
Sen hiç izlemedin mi??? 😱Şu vampir işlerine doyamadın cidden sende
Filmlerini izledik tabiSen hiç izlemedin mi??? 😱
Bakarız witcher bitsin bi
olsun bu da sevindirici bi hareketBakarız witcher bitsin bi
Bakalım, ben de o şekilde düşünüyorum umarım hortlar bi ara...Aaa o çok erken gelmişti oyüzden çok erken kaçtı ve uzadı diye düşünüyorumO rahmetlinin en büyük özelliği hortlayabilmesiydi ona güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?