Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

Aaa o oyundu
Yabancı dizilerde uzun yazamıyorum biliyorsun onlarıda kayıt etmesem 1 gün sonraya unutucam
Bu dizinin oyunu da bir tuhaf, cıplak sahneler filan var tövbe estağfurullah, oyunlara bile koymaya başladılar
ailemle izlemek istiyordum ama senin dediğin gibi uygun Değil

Bu dizinin oyunu da bir tuhaf, cıplak sahneler filan var tövbe estağfurullah, oyunlara bile koymaya başladılar
ailemle izlemek istiyordum ama senin dediğin gibi uygun Değil
İlk bölüm çok şey gelmedide diğer bölümler hele 3.bölüm yanı taht oyunları ve blac sails tarzına dönüştü tek izleyin
@Forumdash

Oyunuda varmıs bu dizinin evet oyunu oynayan adam oynamaz o edeplidir

Reactions: Forumdash
1.Sezon Genel Yorum

Sonunda bitirdim. Dizinin süresi biraz korkutuyor başlarken ama karakterler ve atmosfer merak uyandırıcı oldugu için izlettiriyordu.

Özellikle cadılar harikaydı bence. Originals'tan beridir uzun süredir cadı konseptli dizi izlememiştim. Bu konuda hakkını vermek gerek dizinin yada senaryonun. Heycanlandıran buyuler ve efektler vardı
@Çiğdem @Harunnn60

Olumsuzluklardan bahsedersek; Genel olarak hikayeye adapte olamadım. Kim kimdir pek anlayamadım. Ancak ilerledikçe anlaşiliyordu.
Bir de dizinin zamansal kavramlarını allak bullak etti beni. Bİ bakıyorsun Witcher orda bi bakıyorsun zaman baya geçmiş "seni yıllardır görmedim" gibi bir dialog cıkıyor karşimiza. Özellikle son bölümlerde.

Prenses ilk bölümden kaçmişti. Witcher da meğerse mahsende esirmiş. Tamam anladık meğerse geçmiş zamanmiş ama küçük prenses ordan buraya kaçarken Witcher o an onu mu arıyordu yoksa Witcher'i bize mi tanıtıyorlardı? Çünkü ilk bölümle sonda bize gösterilen bağlantı alakasızdı.

Son bölümde Witcher ve prenses kızdan bişeyler bekledim. Savaşa dair ama bomboş çıktılar. Niye yaaa dedim.

Abartılı yorumlardan kaçınıyorum çünkü oyunu oynamadım. Bana göre şimdilik 7.5'dan 8/10 puanlık bir dizi.

Adepta olamadını hissettim zaten abicimiz pek yükselemedi oyuna demiştim @Harunnn60

Ben birazda adama sanırım hayran kaldım ama senaryosuda o fantastik öğeleri çok iyi tabi yorumunu bitirince okuruz

Adepta olamadını hissettim zaten abicimiz pek yükselemedi oyuna demiştim @Harunnn60

Ben birazda adama sanırım hayran kaldım ama senaryosuda o fantastik öğeleri çok iyi tabi yorumunu bitirince okuruz
Siz çok beklentiye girdiniz bence, ben beklentisiz izleyince hoşuma gitti şimdilik.
Başrolde ki adam için baktım bende

Siz çok beklentiye girdiniz bence, ben beklentisiz izleyince hoşuma gitti şimdilik.
Başrolde ki adam için baktım bende

Yok ya ilk fragman çıktıktan sonra efekti görünce yukseltim düşmüştü. Sonra aynı fragmanı efektsiz verdiler

Ben memnunum @Forumdash abicim düşünsün ayoll

Birde daracula izlicez ama biraz hevesim kaçtı 3 bölümmüş yarın öbürgün 2 günd izleriz
BBC ile ortak dizi ama Netflix işin içindeoldugu için ben 8 bölüm sanıyordum
3 bölüm ne yaa
bi gecede bitirirm eğer bir buçuk saatlik değilse

Reactions: Çiğdem
Buranın öncekı sayfasında yazdım açacaktımda oyüzden vazgeçtim seriside olmucakmıs sanırım yanı 3 bölümlük tek birşey için konuya gerek yok gibi son izlenilen konular kısmında yorumlarız yarın 1 izlesem çarşamba biter

Reactions: Forumdash
Öyle bişeyse ben de izlim bari. Şuan moralim bozuldu resmen
Cumaya kadar bitiririm diyordum. CUma you gecesini başlatırdım öff butun planlarım çöp oldu
@Harunnn60

Öyle bişeyse ben de izlim bari. Şuan moralim bozuldu resmen
Cumaya kadar bitiririm diyordum. CUma you gecesini başlatırdım öff butun planlarım çöp oldu
@Harunnn60
Yavaş git sende

Bu dracula da lanetli midir nedir kaç diiz film yapıldı tutmadı hiç
şimdi uyanıklık edilmiş 3 bölüm yapmışlar,
@Çiğdem