Prime Video The Wheel Of Time / Zaman Çarkı - Dizi Yorumları

Zaten reklamları hoş görunuyordu. Dizinin tüm bölümleri mi yayınlanmiş prime'ı olan var mı? (b) @The_Erinch
------

Tamam sordugum sorunun cevabını aldım:A 33 altyazı mı 😱 Bir fenomen yaratacaklar anlaşilan:X
İlk üç bölümü yayınlandı, diğer bölümler azar azar yayınlanacak. Amazon Prime'ın olmasına gerek yok, IMDb de veriyor cevabı. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
The Simpsons izlemiyorsun, 33 sezon sonuç olarak ya da Supernatural, Grey's Anatomy, Criminal Minds, The X Files, 24, House MD de izlemiyorsun hani uzun soluklu. :A
Greys ime laf yok 2004 den beri izliyorum ☺️☺️☺️☺️
------

Zaten reklamları hoş görunuyordu. Dizinin tüm bölümleri mi yayınlanmiş prime'ı olan var mı? (b) @The_Erinch
------

Tamam sordugum sorunun cevabını aldım:A 33 altyazı mı 😱 Bir fenomen yaratacaklar anlaşilan:X
İlk 3 bölüm gelmiş, cumaları yeni bölüm olacakmış ☺️☺️😁
------

------

İlk 3 bölüm gelmiş, cumaları yeni bölüm olacakmış ☺️☺️😁

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Araf and Forumdash
Hele bir hepsi gelsin de izlerim şimdi diğer 3 partı beklemek zor olur:A Gerçi haftada 3e bölsem de olur ama bilemedim:A
3 bölüm 3 saat zaten.
Yeni bölümleride cumadan cumaya gelecek.

bir tane büyülü güçlere sahip bir ablamız var..şimdi 4 tane genci topladı götürüyor..içinizden biri ejderrr olacak dedi..
Seçilmiş Olannnnn... :F :F :F İlla fantastik dizilerde bir Choosen One oluyor :A:A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
3 bölüm 3 saat zaten.
Yeni bölümleride cumadan cumaya gelecek.

bir tane büyülü güçlere sahip bir ablamız var..şimdi 4 tane genci topladı götürüyor..içinizden biri ejderrr olacak dedi..
Seçilmiş Olannnnn... :F :F :F İlla fantastik dizilerde bir Choosen One oluyor :A:A
Götürüyor derken:A Aman birisinden ejder doğurmasın da:A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Ricky abimin dizisini mi izledin şimdi sen? Yarım saatlik, iki sezon ve 12 bölümlük diziyi. Çok severim, özellikle sezon finalleri bitirmiştir beni. @bazinga da çok sever bak şimdi, başka izleyen var mı hatırlayamadım. :A
Ricky ne olm? Neden bashediyorsun sen..yeşilçam çarpmış seni :Z :Z :Z :Z
------

Ricky ne olm? Neden bashediyorsun sen..yeşilçam çarpmış seni :Z :Z :Z :Z
Another Life diyecektim bak beni birşeyler çarpmış :F :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
  • Güldürdün
Reactions: Araf and The_Erinch