The Walking Dead'in Kardeş Dizisinin Başrolleri Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1419448472.jpg

AMC'nin bol reytingli dizisi The Walking Dead'in spin-off projesini şu konuda duyurmuştuk. The Walking Dead'in yapımcılarından olan Robert Kirkman ve Sons of Anarchy dizisinin yapımcılarından Dave Erickson'ın geliştiriciliğini üstlendiği dizinin başrol oyuncuları da belli oldu.

Dizide kadın başrolü Sons of Anarchy, Treme, Lost, Deadwood gibi sayısız dizide rol alan Kim Dickens üstlenecek. Dickens dizide bekar ve iki çocuk annesi olan bir rehber öğretmeni canladıracak.

Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Missing, Gang Related dizileri ve Sunshine, The Fountain filmlerinde rol alan Cliff Curtis olacak. Canlandıracağı karakteri Sean Cabrera; Latin asıllı, 40’lı yaşlarının başında bir adam olarak tarif ediliyor.

Gelen haberlere göre yeni yapılacak dizi aynı zombi dünyasında geçmesine karşı The Walking Dead ile bağlantılı olmayacak.ve iki küçük aileyi işleyecek. Dizinin 2015 içinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

Keşke Türkiye versiyonu da olsa, cidden Türk dizi sektörünün böyle bir şeye ihtiyacı var. Ne güzel olurdu yürüyen ölülerle dolu bomboş Istanbul sokaklarını görmek. :)

Bu arada dizi kuvvetle muhtemel The Walking Dead'in 3.sezonundan sonrası gibi karakter betimlemeleri, psikolojileri, çekişmeleri, ruhsal durumları vs. işlenecek. Yani bilimkurguya girmeyecekleri için işim olmaz.

Deseler ki The Walking Dead bilimkurguya geçmeye başladı, hiç tereddüt etmeden izlerim. Sorunum diziyle değil senaryoyla.

Keşke Türkiye versiyonu da olsa, cidden Türk dizi sektörünün böyle bir şeye ihtiyacı var. Ne güzel olurdu yürüyen ölülerle dolu bomboş Istanbul sokaklarını görmek. :)

Bu arada dizi kuvvetle muhtemel The Walking Dead'in 3.sezonundan sonrası gibi karakter betimlemeleri, psikolojileri, çekişmeleri, ruhsal durumları vs. işlenecek. Yani bilimkurguya girmeyecekleri için işim olmaz.

Deseler ki The Walking Dead bilimkurguya geçmeye başladı, hiç tereddüt etmeden izlerim. Sorunum diziyle değil senaryoyla.
1000 kez dedim ama anlatamadım sana :D romana göre gidiyorlar ve roman insan psikolojisini işliyor arada bilim kurgu seyler olur ama bu dizi hep bu şekilde gidecek
dizi ve romanın amacı bu dünyadaki tehlikeli olan şeyin zombiler olduğu değil insan olduğunu anlatıyor

@Harunnn60 romanını okuduysan, finale doğru işin içine bilimkurguyu tamamen katıp, virüsün çıkma nedenini filan açıklayacaklar mı? Yani demek istediğini anlıyorum ama şu da gerçek ki birçok kişi bilimkurgu için başlamıştı ve baya bırakanlar oldu dizi hayat dersi vermeye başladı diye?

Bir zamanlar en büyük fanatiklerindendim The Walking Dead'in. :D Bilimkurguya geçiş yaparlarsa haber verirsin ben de izlerim o bölümleri. :)

@Harunnn60 romanını okuduysan, finale doğru işin içine bilimkurguyu tamamen katıp, virüsün çıkma nedenini filan açıklayacaklar mı? Yani demek istediğini anlıyorum ama şu da gerçek ki birçok kişi bilimkurgu için başlamıştı ve baya bırakanlar oldu dizi hayat dersi vermeye başladı diye?

Bir zamanlar en büyük fanatiklerindendim The Walking Dead'in. :D Bilimkurguya geçiş yaparlarsa haber verirsin ben de izlerim o bölümleri. :)
roman halen devam ediyor ve bitecek gibide durmuyor açıkcası :X
bu arada kusura bakma roman derken çizgi roman diyecektim normal roman değil yani :D
dediğim gibi bilimkurgu çok az ama sana haber veririm eğer bilim kurguya geçiş yaparlarsa :D

bu arada virüsün çıkma nedeni çizgi romanda biraz değinmişler
ne kadar doğru oldugunu bilemem :X

CDC'nin İnsanların daha kontrollü davranmasını sağlıyam bir deney yaparken yanlışlıkla labaratuardan Nebraska'ya sızmasıyla Nebraskadaki tüm insanlar taşıyıcı olmuş 1 Ay geçtikten sonra Deney insanlarda yan etki göstermiş ve artık insanlar ölüme geçip tekrar uyanmışlar ama hareketlerini ve ne yaptıklarını bilmez bir şekilde.Sonraki 1 Ayda bu virüs tüm Dünyayı sarmış.Ve içinden çıkılmaz bir hal almış.

TWD nin tek yumurta ikizi kardeşi Z. nation dizisidir bu dizi anca üvey kardeş olur :)
kim dickens deadwood da hangi roldeymiş acaba çıkaramadım ? :)