Ayıp birşey gibi darlıyı ne buzluyorsun sen bakaymBu arada ismi Darly değil be Daryl o kadar unuttuğunu söyleme bana. ? Değiştirmeliyiz CarLy’yi.
Ayıp birşey gibi darlıyı ne buzluyorsun sen bakaymBu arada ismi Darly değil be Daryl o kadar unuttuğunu söyleme bana. ? Değiştirmeliyiz CarLy’yi.
Ruhu şaad olsun diye canımŞımartmayın şunu
Aslında @Harunnn60 sevineceği birşey dedin ama sanırım anlamadıRuhu şaad olsun diye canım
Carol evlenince değiştirir adını Öyle baskın bi karakter öyle dominant Light olur da @ÇiğdemBu arada ismi Darly değil be Daryl o kadar unuttuğunu söyleme bana. ? Değiştirmeliyiz CarLy’yi.
Bizim @Forumdash ile konuşma şeklimiz o, yoksa Daryl’a Carol’la birlikte olduğu sürece laf yok.Ayıp birşey gibi darlıyı ne buzluyorsun sen bakaym ?A
Şuuru döndü destere adını görünce @Harunnn60Aslında @Harunnn60 sevineceği birşey dedin ama sanırım anlamadı ?A
Ozaman birbirinizin adını buzlayın @Forumdash ile darılımı değilBizim @Forumdash ile konuşma şeklimiz o, yoksa Daryl’a Carol’la birlikte olduğu sürece laf yok.
Hortlak görmüş gibi oluyorŞuuru döndü destere adını görünce @Harunnn60
Gözlerini kapa bacım @dreamyOzaman birbirinizin adını buzlayın @Forumdash ile darılımı değil ?A
Tamam değiştirmiyoruz CarLy olarak kalıyor. Niye böyle poz verdiler ki bir #CarLy shipper olarak ben bile iğrendim.
En iyisi gidip zıbarın elime oklavamı almadan @ForumdashTamam değiştirmiyoruz CarLy olarak kalıyor. Niye böyle poz verdiler ki bir #CarLy shipper olarak ben bile iğrendim.
Carly demıyoruz isim yanlişsa CarYL diyoruz Care ve Carry'e sesteş oluyor gibi iki kelimede dizideki birlikteliklerine uyumlu ve bi sırrı daha çözdüm @Harunnn60 @Çiğdem herşey bunların mutlu mesut süren evliliğinin rüyasıymışTamam değiştirmiyoruz CarLy olarak kalıyor. Niye böyle poz verdiler ki bir #CarLy shipper olarak ben bile iğrendim.
Hiçbir şey anlamadım ilk cümleden sonra ama güldüm. ? Tamam CarYL olsun daha gerçekçi olmuş olur hem.Carly demıyoruz isim yanlişsa CarYL diyoruz Care ve Carry'e sesteş oluyor gibi iki kelimede dizideki birlikteliklerine uyumlu ve bi sırrı daha çözdüm @Harunnn60 @Çiğdem herşey bunların mutlu mesut süren evliliğinin rüyasıymış
Öldürdüğünü nereden çıkardın ölmeden de diziden ayrılabilir sonuçta.Ne kadar sevilesi karakter varsa hepsini öldürdüler helal olsun.
İstanbullu Gelin 2 reytingi görsün, amin.Dizi batıyor