The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Bir adam ilk sezonda ki karakterleri yorumlamış.
komik buldum

carley ah ah, yarim olacaktı. şerefsiz lilly çekti tetiği vurdu alnının çatından. clem ölse anca bu kadar üzülürdüm. yokluğu hep içimi dağladı sonraki günlerde.

lilly zaten en başından beri tavırları hiç hoşuma gitmemişti. gereksiz yere triplere girmeler, liderlik taslamalar falan, bir de carleyimi vurunca gözüm döndü. st. john çiftliğindeki yamyam aileyi bile öldürmemiştim clem etkilenmesin diye ben ama bu şerefsiz canıma tak ettirdi. clemin önünde ölüme bıraktım onu.

larry şerefsizin evladı, bir insan sinir hastalığına sahip olabilir tamam fakat be adam, senin kalbin için zombi kardeşimin kafasını ezdim ben. be şerefsiz, ne diye yumruğu geçiriyorsun kafama. sonrasında ettiğini buldu ama üzülmedim de değil, clemin gözü önünde adamcağızın kafasını patlattı kenny.

kenny ulan trende amma dövdü beni, çocuğun ölüyor durdur treni dedim diye. ama kendisini severim. aramızdaki ilişki her ne kadar kirli bir ilişki olsa da, (duck ısırıldı sanıp onu bırakalım demiştim ilk bölümde ve 3. bölümde bunlardan hiçbirine yemek vermedim karavanla gidip bizi bırakacaklar diye) ben bu adamı sevdim. kafamıza yumruğu yediğimizde elimizden tuttu kaldırdı falan ama şerefsiz olduğu da kesin. kendisi sıkıntıya düşecekse asla yardımımıza koşmaz.

duck salak bebe. ama yine de ölümü tam bir aile dramıydı. ne kadar salak olsa da üzüldüm.

katjaa ah be ablam, dayanamadı dünyanın kötülüklerine. besbelliydi taa ilk bölümden beri, dış dünyanın kötülüğünün altında ezilip gittiği. iyi oldu kendisi adına, bu dünyaya göre fazla iyiydi.

charles çok efsane bir dayıydı. daha fazla beraber olabilmeyi isterdim. clemi kurtarcam derken yitti gitti. lağım köşelerinde ölecek adam değildi. yazık oldu.

molly acayip kanım ısınmıştı. benim için ikinci bir carley olma yolunda ilerliyordu fakat özgür ruhlu sarı kuş uçtu uzaklara, gitme dedim ama dinletemedim.

ben sana kafam girsin. ne de güzel attım şerefsizi aşağıya. içimin yağları eridi. karaktersiz herif, geldiği günden beri hiç bir işlevi olmadı. anca haydutlara mal kaçırsın. nerden aldık bu malı kampa? aldığımız günden beri sövüyorum kendisine. lillye katıldığım nadir konulardandı bu veletin kampa alınmaması ve bir türlü de ölmüyordu. kimler kimler ölüyordu, bu bebe hala yaşıyordu ama en son elime düştü ve büyük bir zevkle bıraktım kendisini. sonradan öğrendim ki oyuncuların %80 i kurtarmış onu. bunda sanırsam clemin “ben, arkadaşım, geride bırakılmamalı” demesi büyük faktör.

Reactions: Çiğdem
Oyunu oynayan adamın yanından geçemezler

Reactions: Harunnn60