The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Hastayım zor yayınladim Dün Azîz yıldırımın adamları fenere stoper vermeyin diyor gidip fiyat yükseltiyor
18 milyon euro maaş istiyor kjaer
Skrtel öyle Roma 20 ye çıkardı
Mahmut tekdemir 39 milyon euro
İrlandaya ne zaman gidiyorsun :A @Çiğdem şimdi özler seni oralarda. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
1.sezonun 3.bölümünü hatırlıyor musun? :A @Çiğdem kıyamet gibi bir bölümdü. :A

Haydutlar motele saldırır, Carley / Doug ölür, Ördek ısırılır, Katjaa kendini vurur ve Lily geride kalır / uzaklaşır

😱😳:F:F
GG9o9kVOwI2DhDSk4rPm9YU-usuyHoS4NMKal1xeRrE.jpg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Evet 2016 da çıkmıştı :A Aynı firmanın oyunu :A @mrt-06 oynayacaktı oynamadı sanırım:A Bende yüklemeye beceremedim haliyle oynayamadım :A
Kadınlardan bir bunu seviyordum biliyorsun tabi Rickle olana kadar :A @mrt-06 yoğunluğu bitince bu konudakı oyunu izlesin bayılıcana eminim :A

1 Sezonmuş izleriz .F Bu Darly ne zaman çıkıyor :A

• Güldürdün
Daha sende oynama direk izleyelim :A Darly oyunu bekliyorum ama uzayda gibiydi yanı tam böyle twd havasında değildi hele o bebeklerden korkmuştum 😱 😱 😱
Yok oynanamam merak etme. :A

o aşırı gerçekçiydi sana bu film desen inanırsın. :F Türkçe altyazı ile geliyormuş ama bizim adam çeker mi acaba şüpheliyim :A

• Güldürdün
Yok oynanamam merak etme. :A

o aşırı gerçekçiydi sana bu film desen inanırsın. :F Türkçe altyazı ile geliyormuş ama bizim adam çeker mi acaba şüpheliyim :A
Son twd oyunundan sonra bence twd ile alakalı oldunu görünce yine çeker :A Ama bu izlediklerimiz gibi değil bildiğin canlı kanlı koymuşlar o grafiklerde oyun görmemiştim :A :A :A

• Güldürdün