Başka birisi uğraşmış olabilir bizle sarısın kız gibiAa hiç bilmiyorum bakmak lazım yine mağara var ama ne konuştular acaba orada merak ettim , ve aj güven yada güvenme seçeneği nasıl çıktı o durumda merak ettim
Başka birisi uğraşmış olabilir bizle sarısın kız gibiAa hiç bilmiyorum bakmak lazım yine mağara var ama ne konuştular acaba orada merak ettim , ve aj güven yada güvenme seçeneği nasıl çıktı o durumda merak ettim
O ecünnüyle bıraktık adamı bu oyunda ölmüşten beter olan karakter budurSon sezonda keşke bu adamı görseydik. Yardıma filan gelseydi.3.sezonun başrolü olan adam bu sezon gözükmedi.Tek öğrendiğimiz onlarının bölgesinin de savaşta olduğuydu.
Senarist bu karakterin hala yaşadığını doğrulamış bu arada. @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 70103
Abisi ile kalsa da sanki çok mutlu olacakO ecünnüyle bıraktık adamı bu oyunda ölmüşten beter olan karakter budur
Şapkalı kızla L kadar olmasada ortak olmuşlardı finalde ne bu adamı andı ne Knnıyı andı hayırsızmı çıktı ne birazAbisi ile kalsa da sanki çok mutlu olacakHer iki durumda da mal kişiler ile kalıyor işte.
Cidden hiç yok ya. Ben çok şaşırdım.Şapkalı kızla L kadar olmasada ortak olmuşlardı finalde ne bu adamı andı ne Knnıyı andı hayırsızmı çıktı ne biraz
L dısındakıler yalanmıs işteCidden hiç yok ya. Ben çok şaşırdım.
Bir sahnede bunların yaşadığı yere gidemem savaş var diyor şapkalı kız, ama isim filan hak getire.kenny'i anan hiç yok zaten
L dısındakıler yalanmıs işteVe yamyam çocuk
PeperPan dünyası gibi yapmışlar oyunu veletler vardı sadecekenny 'ye ayıp edildi bu seride tek sinir olduğum şey bu.Final sezonunda olmalıydı
Yada geçen sezonki adam gelmeliydi
Aaa şimdi araştırınca bir şey buldum.PeperPan dünyası gibi yapmışlar oyunu veletler vardı sadeceAma yamyam çocuğa kennıyden bahsetmesini bekledim bende
İzlemiştim bu sahneyi ama şuan fark ettim bendeAaa şimdi araştırınca bir şey buldum.
Oyunda kenny için bir süpriz yumurta sahnesi varmışanmışlar aslında küçükte olsa ,
bir yerde yıldızı tamamlarsan '' o bunu hep hatırlayacak '' diyorduygulandım.
Bende o yıldızları yaptım ama böyle süpriz sahne olduğunu bilmiyordumİzlemiştim bu sahneyi ama şuan fark ettim bende
Yıldızlı sahneyi izledim ama kenıyı o şekil gördümü hatırlamıyorum oyunu oynayan adamda hiç demedi oyunda o kısım yoktu sanırım yıldızla bşi ediyorlardıBende o yıldızları yaptım ama böyle süpriz sahne olduğunu bilmiyordum
bizi göz kırpmış. 🙂
diğer yıldızlara gidersen açılıyorYıldızlı sahneyi izledim ama kenıyı o şekil gördümü hatırlamıyorum oyunu oynayan adamda hiç demedi oyunda o kısım yoktu sanırım yıldızla bşi ediyorlardı
Keşke oyunu oynayan adam fark etseydi de şaşırsaydıkdiğer yıldızlara gidersen açılıyoryani bende oynarken diğer yıldızlara gitseydim gözükürdüHer oyunda süpriz yumurta sahneleri vardır , anca senin fark etmen lazım
bak buda var.Keşke oyunu oynayan adam fark etseydi de şaşırsaydıkAdamı meğerse şağkalı kız fark etmiş biz fark etmemişiz ve carlıyoruz
Bale yapan zombiler çok komiktibak buda var.zombi tatil yapıyor gibi.
Öyle bir senaryo yazarım kaybolmaktan daha beteri olurBale yapan zombiler çok komikti
bu tarz senaryolar yazarsan bakarım pompyÖyle bir senaryo yazarım kaybolmaktan daha beteri olur
Hastayım zor yayınladim Dün Azîz yıldırımın adamları fenere stoper vermeyin diyor gidip fiyat yükseltiyorbu tarz senaryolar yazarsan bakarım pompy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?