The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aa hiç bilmiyorum bakmak lazım yine mağara var ama ne konuştular acaba orada merak ettim , ve aj güven yada güvenme seçeneği nasıl çıktı o durumda merak ettim :A
Başka birisi uğraşmış olabilir bizle sarısın kız gibi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Son sezonda keşke bu adamı görseydik. Yardıma filan gelseydi. :F 3.sezonun başrolü olan adam bu sezon gözükmedi. :A Tek öğrendiğimiz onlarının bölgesinin de savaşta olduğuydu.

Senarist bu karakterin hala yaşadığını doğrulamış bu arada. @Çiğdem
70103

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Şapkalı kızla L kadar olmasada ortak olmuşlardı finalde ne bu adamı andı ne Knnıyı andı hayırsızmı çıktı ne biraz :A :A :A
Cidden hiç yok ya. Ben çok şaşırdım.

Bir sahnede bunların yaşadığı yere gidemem savaş var diyor şapkalı kız, ama isim filan hak getire. :F kenny'i anan hiç yok zaten :F

• Güldürdün
PeperPan dünyası gibi yapmışlar oyunu veletler vardı sadece :A :A :A Ama yamyam çocuğa kennıyden bahsetmesini bekledim bende :A
Aaa şimdi araştırınca bir şey buldum. :D

Oyunda kenny için bir süpriz yumurta sahnesi varmış :D anmışlar aslında küçükte olsa ,:D

bir yerde yıldızı tamamlarsan '' o bunu hep hatırlayacak '' diyor :( duygulandım. :(

• Harika
Aaa şimdi araştırınca bir şey buldum. :D

Oyunda kenny için bir süpriz yumurta sahnesi varmış :D anmışlar aslında küçükte olsa ,:D

bir yerde yıldızı tamamlarsan '' o bunu hep hatırlayacak '' diyor :( duygulandım. :(
İzlemiştim bu sahneyi ama şuan fark ettim bende :A :A :A

• İlginç
Bende o yıldızları yaptım ama böyle süpriz sahne olduğunu bilmiyordum :D
bizi göz kırpmış. 🙂 :T
Yıldızlı sahneyi izledim ama kenıyı o şekil gördümü hatırlamıyorum oyunu oynayan adamda hiç demedi oyunda o kısım yoktu sanırım yıldızla bşi ediyorlardı :F

• Güldürdün
Yıldızlı sahneyi izledim ama kenıyı o şekil gördümü hatırlamıyorum oyunu oynayan adamda hiç demedi oyunda o kısım yoktu sanırım yıldızla bşi ediyorlardı :F
diğer yıldızlara gidersen açılıyor :F yani bende oynarken diğer yıldızlara gitseydim gözükürdü :F Her oyunda süpriz yumurta sahneleri vardır , anca senin fark etmen lazım :A

• Güldürdün
diğer yıldızlara gidersen açılıyor :F yani bende oynarken diğer yıldızlara gitseydim gözükürdü :F Her oyunda süpriz yumurta sahneleri vardır , anca senin fark etmen lazım :A
Keşke oyunu oynayan adam fark etseydi de şaşırsaydık :F Adamı meğerse şağkalı kız fark etmiş biz fark etmemişiz ve carlıyoruz :F

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil