The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Ben en çok L tren sahnesini izledim hatta yatmadan yine bakabilirim

Reactions: Harunnn60
öldürmesek aj mağarada nasıl tepki verecek merak ediyorum.

adam diyor ya , ya sen manyak mısın
Zombi çocukla orada çok uzun bir sahne çektik acaba o sahnenin yerine ne olucaktı
Gerçi sarısın kızla piyanocu çocuk ısırılıyordu diyordun o sahne gelebilirdi belki mal kadının kaçma sahnesi

Zombi çocukla orada çok uzun bir sahne çektik acaba o sahnenin yerine ne olucaktı
Gerçi sarısın kızla piyanocu çocuk ısırılıyordu diyordun o sahne gelebilirdi belki mal kadının kaçma sahnesi
Yine mağara sahnesi var ama nasıl olurdu acaba bende merak ediyorum.
Mal kadın eğer ölmezse tekne bulup kaçmaya çalışıyor.

Köprü sahnesinde AJ güvenmezsen silahı ateşlemiyor, ya piyanocu ölür ya sarışın
o küçük çocuğun ölmesi iyi oldu herkes güvenmiş aj'ye bizde güvendik.

Reactions: Çiğdem
Aaa ısırılma baska yanı ozaman ne oluyor o sahnede birde yamyam çocuğa sana güvenyoruz demek zorundayız kesin başka birisi bizimle uğraşırdı yamyam çocukla yada şapkalı kızmı kapısırdı

Aaa ısırılma baska yanı ozaman ne oluyor o sahnede birde yamyam çocuğa sana güvenyoruz demek zorundayız kesin başka birisi bizimle uğraşırdı yamyam çocukla yada şapkalı kızmı kapısırdı
ısırılma derken anlamadım

Yok aj ve clem kapışmıyor sen yine aj'ye bir gıcık kapmışsın anlaşılan
3.bölümde beğenmiştin son bölümde yine gıcık olmuşsun çocuğa

ısırılma derken anlamadım

Yok aj ve clem kapışmıyor sen yine aj'ye bir gıcık kapmışsın anlaşılan
3.bölümde beğenmiştin son bölümde yine gıcık olmuşsun çocuğa
Aaa yok şapkalı kızı kurtarınca gözüme girdi kerata tabi yemek sahnesindeki davranısıylada yine

Sarısın kız piyanocu çocuk zombiler ısırıyorduya o sahne onun yerine gelir demiştim ama başkaymıs yanı bir sahne uydurmuşlardır elbet o kısmada
Youtubede bulunur belki

eğer onlar ısırılsada aynı ilerliyor orada farklı sahne yok, işte aj o küçük cocuğa tokat atıyor mal filan diyor
sonra yine aj ile clem başbaşa kalıyor