Evet o acıklamayı yuzyuze almam lazım. Not bırakmasın. Ben gelene kadar beklesin işi neee?Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazım
Evet o acıklamayı yuzyuze almam lazım. Not bırakmasın. Ben gelene kadar beklesin işi neee?Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazım
Bu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler
kız senin kocan destere kayıp hala miras diyon 😱Bu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler@serhatt mesafeli artık Allahtan da miras içerde kalacak
Dizinin sonu bacımBu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler@serhatt mesafeli artık Allahtan da miras içerde kalacak
paranızda sizin olsun yalınızdaBu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler@serhatt mesafeli artık Allahtan da miras içerde kalacak
Ben Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktımLCDP'den sonra dizi mi var
Kabul
Sen ölene kadar yarınlar bitmeyecekBen Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktım
Diziler bitmez Çiğdem, her gün bir yerlerden dizi fırlıyorAğustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileriHem rahmetliylede izleyecek dizi kalmalı @Harunnn60 @MasacRE ne kadar pehleselerde
2 sezonu arka arkaya izleyeceğim, planımı yaptım
İyi bana detay özet geçersin bn de izlemekten kurtulurum2 sezonu arka arkaya izleyeceğim, planımı yaptım
Senin izlediğin her tuhaf diziyi izlersek 😱😱😱 @Harunnn60 @ForumdashDiziler bitmez Çiğdem, her gün bir yerlerden dizi fırlıyor
Savascı istiyorsa bizim dizimizde daha iyileri var
Ağustosa bırak zaten ne kaldı @Harunnn60 ı üzmeBen Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktım
Sorma beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?