zor o birazSen gidersen masacre ile serhati keserizkütük efendi fırsat kolluyor zaten
zor o birazSen gidersen masacre ile serhati keserizkütük efendi fırsat kolluyor zaten
LCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de
LCDP'den sonra dizi mi var
Lucifer izlemiştim zaten
Ağustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileriLucifer izlemiştim zatenYou'nun tarihi belli oldu mu sanki? Punisher benlik değil
Gelecek mi eminmisinAğustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileriHem rahmetliylede izleyecek dizi kalmalı @Harunnn60 @MasacRE ne kadar pehleselerde
Geçen yıl gibi erken gelecek yine hatta dahada erken olabilirGelecek mi eminmisin
Ahahaha Allah kolaylık versin kütük artık yuvarlanır dururGeçen yıl gibi erken gelecek yine hatta dahada erken olabilir@Harunnn60
@MasacRE i önüne atacam önce hain kütükle oynasın fok biraz
ahh nerde o günler
Bana bulaşmazdı benden kaçardı zaten senle buluşmak için gündüz bile gelebilirdi
Evet bu benim yaşlılığım ama kimsenin kocası değilim
kardeşin @Çiğdem gibi kuruyup gideceksin demek hadi o kuruyunca kız kurusu oluyor senEvet bu benim yaşlılığım ama kimsenin kocası değilim
Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazımBana bulaşmazdı benden kaçardı zaten senle buluşmak için gündüz bile gelebilirdi
Errrrrrrkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?