Kütük @MasacRE beklerse birlikte izlerizAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Kütük @MasacRE beklerse birlikte izlerizAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Aaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalım
Beklemeyelim çıktığı gibi izleyelim @Forumdash gitmedenAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Geleceği yok zaten ona göre plan yapmaben onla sharp object izlerim gazını alırım@MasacRE
Beklemeyelim çıktığı gibi izleyelim @Forumdash gitmeden
Ben daha ağustostan önce izleyemem ondan erken gidecem malumben onla sharp object izlerim gazını alırım@MasacRE
Senle @Forumdash a Çiğdemle faceden görüşmüyoruz @MasacRE sanada benim kararımla dizi izlemiyor birlikte karar veriyoruz diye açıklamalarını yapmaya gelecek elbet bir gün
Yarın gelecek işte dizi, hemen başlayalım 8 bölümmüş zaten. Ne zaman gidiyorsun senBen daha ağustostan önce izleyemem ondan erken gidecem malum@Harunnn60 Beklesin yoksa rahmetliyi beklerim yine car car eder durursunuz
Belli değil bir gece ansızın gidebilirimYarın gelecek işte dizi, hemen başlayalım 8 bölümmüş zaten. Ne zaman gidiyorsun sen
Ağustosa bırakalım bence de en azında twd bittiBelli değil bir gece ansızın gidebilirim@Forumdash @xemrexxx @serhatt
@Harunnn60 İle twd oyununu bitiricez bu gece tam 4 sezon
Defol gitBelli değil bir gece ansızın gidebilirim@Forumdash @xemrexxx @serhatt
Senle Meryoşu izliyorduk ne güzel, onu izle diyorum sana ama izlemiyorsun tıkandın kaldın 1. sezonda
Senle Meryoşu izliyorduk ne güzel, onu izle diyorum sana ama izlemiyorsun tıkandın kaldın 1. sezonda
@MasacRE i oyala tuhaf diziler izleyin fazlada kafayı sıyırmadan
Yok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle
O zaman @Harunnn60 ile biz rahmetli gelince onla izleriz zaten ağustosta Punisher You falan var seni rahmetlinin önüne atarız iyi olurYok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle
Ben rahmetli gelince beraber izleriz diye Ozark dizisini beklettim, hala da bekliyorumO zaman @Harunnn60 ile biz rahmetli gelince onla izleriz zaten ağustosta Punisher You falan var seni rahmetlinin önüne atarız iyi olur
Sakın ansızın gitme sakınBelli değil bir gece ansızın gidebilirim@Forumdash @xemrexxx @serhatt
asıl sen defol münasebetsiz
Yok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle
Sen gidersen masacre ile serhati keserizasıl sen defol münasebetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?