Kütük @MasacRE beklerse birlikte izlerizAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Kütük @MasacRE beklerse birlikte izlerizAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Aaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalım![]()
![]()
![]()
Beklemeyelim çıktığı gibi izleyelim @Forumdash gitmedenAğustosta da izleyebiliriz aslındaForumdash yok ya birde sen gideceksin zaten.
Geleceği yok zaten ona göre plan yapmaben onla sharp object izlerim gazını alırım@MasacRE
Beklemeyelim çıktığı gibi izleyelim @Forumdash gitmeden![]()
Ben daha ağustostan önce izleyemem ondan erken gidecem malumben onla sharp object izlerim gazını alırım@MasacRE
Senle @Forumdash a Çiğdemle faceden görüşmüyoruz @MasacRE sanada benim kararımla dizi izlemiyor birlikte karar veriyoruz diye açıklamalarını yapmaya gelecek elbet bir gün
Yarın gelecek işte dizi, hemen başlayalım 8 bölümmüş zaten. Ne zaman gidiyorsun senBen daha ağustostan önce izleyemem ondan erken gidecem malum@Harunnn60 Beklesin yoksa rahmetliyi beklerim yine car car eder durursunuz
![]()
![]()
![]()
Belli değil bir gece ansızın gidebilirimYarın gelecek işte dizi, hemen başlayalım 8 bölümmüş zaten. Ne zaman gidiyorsun sen![]()
Ağustosa bırakalım bence de en azında twd bittiBelli değil bir gece ansızın gidebilirim![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @serhatt
@Harunnn60 İle twd oyununu bitiricez bu gece tam 4 sezon![]()
![]()
![]()
Defol gitBelli değil bir gece ansızın gidebilirim![]()
![]()
![]()
![]()
Senle Meryoşu izliyorduk ne güzel, onu izle diyorum sana ama izlemiyorsun tıkandın kaldın 1. sezonda
Senle Meryoşu izliyorduk ne güzel, onu izle diyorum sana ama izlemiyorsun tıkandın kaldın 1. sezonda![]()
@MasacRE i oyala tuhaf diziler izleyin fazlada kafayı sıyırmadan
Yok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle
O zaman @Harunnn60 ile biz rahmetli gelince onla izleriz zaten ağustosta Punisher You falan var seni rahmetlinin önüne atarız iyi olurYok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle![]()
Ben rahmetli gelince beraber izleriz diye Ozark dizisini beklettim, hala da bekliyorumO zaman @Harunnn60 ile biz rahmetli gelince onla izleriz zaten ağustosta Punisher You falan var seni rahmetlinin önüne atarız iyi olur![]()
![]()
![]()
Sakın ansızın gitme sakınBelli değil bir gece ansızın gidebilirim![]()
![]()
![]()
![]()
asıl sen defol münasebetsiz
Yok ben izleyeceğim LCDP'yi, beklettik mi kalıyor öyle![]()
Sen gidersen masacre ile serhati keserizasıl sen defol münasebetsiz![]()