Son şarkı izlediğimiz konudaNerede.Saat geç oluyor birazdan yatarsın
Son şarkı izlediğimiz konudaNerede.Saat geç oluyor birazdan yatarsın
Benim ilgiye ihtiyacım var
Biz @Harunnn60 ile oyunu bitirelim sende x meni bitir görev dağılımı yaptık kütük @MasacRE de bu süreçte tuhaf dizilerini rahat rahat izlesinÖyle yapıcam zaten
Ne şarkısı??
Hiç bi diziye başlamamiş bileBiz @Harunnn60 ile oyunu bitirelim sende x meni bitir görev dağılımı yaptık kütük @MasacRE de bu süreçte tuhaf dizilerini rahat rahat izlesin
Ne şarkısı??
Bu videoyu açsın @Harunnn60 konusuyor gibiBenim ilgiye ihtiyacım var
TWD izlese böyle olmazdı ama inat işte bu ikisi @Forumdash@MasacRE Bir tuhaf diziye bulaştırmaya çalıstı ben baktım ama kendisi bakmadı bileSonra başka dizi izlicem dedi 1 saat sonra başka buldum dedi kütük gibi yuvarlanıp gidiyordu aklı karışmış ekipten ayrı olunca öyle oluyor kütük bey
3.Bölümü ne zaman izlicez bu aradaTWD izlese böyle olmazdı ama inat işte bu ikisi @Forumdash
Bu gece bakalım, yarında tamamlarız.3.Bölümü ne zaman izlicez bu arada
Ne ozaman uyu diyorsun 1:05 gece daha 3 saatlık oyun varBu gece bakalım, yarında tamamlarız.
İlk videoyu izle yatarsın sonra bende 40 dk oynayayım bi
Senin bugün oynaman gerekiyordu sana birikmesin diye 1 gün oynama süresi veriyorumİlk videoyu izle yatarsın sonra bende 40 dk oynayayım bi
Bu gece oynayacağım yarın işten 5'te geliyorum rahat yetişir işte bacımSenin bugün oynaman gerekiyordu sana birikmesin diye 1 gün oynama süresi veriyorum
Aaa tamam ben izliyim yoruumumu yapıp görevimi yerine getireyimde gerisini sen napıyorsan yapBu gece oynayacağım yarın işten 5'te geliyorum rahat yetişir işte bacım
ne öyle başından sepetler gibi. 🙄 ?Aaa tamam ben izliyim yoruumumu yapıp görevimi yerine getireyimde gerisini sen napıyorsan yap
Oooo final öncesi çok güzel bir bölümdü aksiyonlu komik ve Lne öyle başından sepetler gibi. 🙄 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?