Asıl olay o adam zatenAaa ben bu sıralamada bir tutarsızlık görmedim gayet iyi izledik gereksiz kurt pençeli adamın filmlerinede maruz kalmadan
Asıl olay o adam zatenAaa ben bu sıralamada bir tutarsızlık görmedim gayet iyi izledik gereksiz kurt pençeli adamın filmlerinede maruz kalmadan
Çiğdem beğenmedi çok şaşırdım.. Halbu ki X-Men'in tutması bu adam yüzünden.Asıl olay o adam zaten
Dün gece anlattım zatenTablet meselesini açtırma.
Ben kurt pençeli adamları izlememiştim sonuncusu hariç @Forumdash da öyle yapsın benceBak bu şekilde olacak.Sen wolwerinin tek filmlerini izlemedin sadece son loganı izledin@Forumdash A attım şimdi
en sevdiğim film serilerinin başında gelen yapıt. fikrimce hugh jackman'ın yeteneğini mükemmel şekilde sergilediği seri. izlenme sırası kesinlikle filmin çıkış tarihlerine göre kronolojik olmalıdır. evet çıkış sırasına göre 4. ve 5. bölümde olduğu gibi bazı bölümler geçmişi anlatıyor olabilir, ancak karakterleri tanımak ve bütünlüğü sağlamak adına çıkış tarihlerini baz almak bence en iyisi. şu da benden size kamu hizmeti olsun:
1) x-men (2000)
2) x-men 2 (2003) (bkz: x2)
3) x-men: the last stand (2006)
4) x-men origins: wolverine (2009)
5) x-men: first class (2011)
6) the wolverine (2013)
7) x-men: days of future past (2014)
8) x-men: apocalypse (2016)
9) logan (2017)
Biliyor çiğdemDün gece anlattım zatenTapatalk olayını diyorsunTapatalk konusunu bile atarım burayaBak böyle bi uygulama vardı eskiden bacım@Çiğdem
"Tapatalk" Uygulaması Hakkında Önemli Duyuru!
Bilindiği üzere, tapatalk uygulamasını kullanan üyelerimiz, uygulamayı kullanmayan üyelerimizden farklı olarak her 15 saniyede bir mesaj yazabilmektedirler. Fav10 yönetimi olarak, bazı üyelerimizin bu durumu kötüye kullanarak dizi veya programların bölüm yorumlarında post kastıklarını tespit...fav10.net
Aaa bunu biliyorum cnmDün gece anlattım zatenTapatalk olayını diyorsunTapatalk konusunu bile atarım burayaBak böyle bi uygulama vardı eskiden bacım@Çiğdem
"Tapatalk" Uygulaması Hakkında Önemli Duyuru!
Bilindiği üzere, tapatalk uygulamasını kullanan üyelerimiz, uygulamayı kullanmayan üyelerimizden farklı olarak her 15 saniyede bir mesaj yazabilmektedirler. Fav10 yönetimi olarak, bazı üyelerimizin bu durumu kötüye kullanarak dizi veya programların bölüm yorumlarında post kastıklarını tespit...fav10.net
X-MEN başlangıç derken 2009'da ki wolwerine solo fiilmini diyor, wolwerine x-men katılmadan önce ki hayatı var, sen beğenmediğin için izlemedin .. ama izlemesen de önemli değil wolwerinin logan filmi hariç diğer 2 filmi pek iyi değil.Ben kurt pençeli adamları izlememiştim sonuncusu hariç @Forumdash da öyle yapsın bence
Ama ben şunu anlamadım x menin başlangıc filmi adı üstünde x men 1 ayoll bu @Forumdash hayır ilk film başka derken neyi diyor başka bilmedimiz bir serisi dahamı var
Asıl olay o adam zaten
Bu filmin lideri belliÇiğdem beğenmedi çok şaşırdım.. Halbu ki X-Men'in tutması bu adam yüzünden.
Evet benim izlediğim sıralamadan gitsin @Forumdash bence ama kafası dolsun istiyorsa kendisi bilirX-MEN başlangıç derken 2009'da ki wolwerine solo fiilmini diyor, wolwerine x-men katılmadan önce ki hayatı var, sen beğenmediğin için izlemedin .. ama izlemesen de önemli değil wolwerinin logan filmi hariç diğer 2 filmi pek iyi değil.@Forumdash
Emir büyük yerden ve bacımı kıramam
Sıralamasıda berbat iyiki bunla aynı anda izlememişimEmir büyük yerden ve bacımı kıramam
Heh bahanen hazır. 🙄 🙄 🙄Emir büyük yerden ve bacımı kıramam
Biraz öv adamı sende. Vazgeçecek yoksa. ? 🙄
Ahh bacım ahhh ahhh
Gazlama calışıyorum ben yaaBiraz öv adamı sende. Vazgeçecek yoksa. ? 🙄
@Forumdash Abicime tek övgüm şu iyi ki benle aynı anda izlememişBiraz öv adamı sende. Vazgeçecek yoksa. ? 🙄
Her an tüyecekmişsin gibi hissettimAhh bacım ahhh ahhhİşte neden çorba oldu karişik izlemenden
Gazlama calışıyorum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?