The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

4.Bölüm
Dieivid yüzünden içeri atıldık adam bize carlıyor haklı çıkmaya çalısıyor
Bize vurdu sonra küfür seçenekleri çıktı ama oyunu oynayan adam hayır birşey söylemicem dedi
Seçeneğe tıklamadı deivid birşey söyle diyor oyunu oynayan adam kendisi cevaplıyor hayır demicem diyor
Kate gelip bizi kurtardı heryerden çıkıyor kadın ışınlanıyor sanırım hayalet gibi
Bu arada şu kızılderili yaşlı moruk kadının yanındakı gözlüklü çinli orangutan gibi fazla gelişmiş korumaları çok komikti fıcı gibi vucutları takım elbise giydirmişler fıcılara sankı

Kel kafalı arap kadın bizi vurmadı ve onla anlaştık şapkalı kız yine ilk video yoktu ikinci videoda geldi 9.olan
Ve onun geldiği videolarda olaylar durulmuyor
O yokken biraz nefesleniyorlar
Kennıyı gördük duygulandık
şapkalı kız arap bebeğe güzel annelik yapıyor
kaçık doktoru öldürmedik şapkalı kız bize kızdı
kırmızı bereli velet konusurken kes be herşeye karısıyorsun diyor oyunu oynayan adam deiividn oğluna

Oyunu oyanayan kel kafalı arap kadınla trip kim ölsün dediler bişi yapmadık biz öldük
trip ölsün demesine üzülmüştüm iyiki arap kadını öldürdüler
Alışmıştım erkekleri seçmesine oyüzden kızmıştım oyunu oynayan adama ama onun bu taktiği sayesinde arap kadın öldü yine sonuç olarak
oyunu oynayan adamın anlasmayı kabul etmeyip kızılderili kadını öldürüceni tahmin ettim
deividi kurtardık tripe şey diyor oyunu oynayan adam bize darılma senin çeneni çekemem diyor ölmesini istediya
deividin karısıda öldü sonunda şu ecünnüden kurtulduk heryeden çıkıp duruyordu

Bu arada deividi savunanlar youtube yorumlarında çoğunluk olarak Kateyle onu aldatmayı seçmişler biz seçmemiştik
Sanırım adamı koruma anlayısını karısıyla olmak olarak görüyorlar
Oyunu oynayan adam farklı kararlar verseydik arap kadını ölsün deseydik yada kızılderili kadının teklifi kabul etsek nolurdu onlarıda deneyecem dedi öyle video bulursan dersin @Harunnn60

Reactions: Harunnn60
Uzunca yaptım yorumumu bakarsın gece @Harunnn60 sevdiğim şeyler oldu ama sen sevmezsin

3X4

Baya olay oldu. 😱 😱

Kate'ye aşırı üzüldüm be, resmen gümbürtüye gitti, araba çarpsa iyi birde üstüne patladı sonra zombiler gelmeye başladı. :/ @Çiğdem sevinmiştir.

@Çiğdem Doktor kızda bir tuhaflık var diyordun bildin valla
benim aklıma gelmezdi ihanet edeceği
Birde tripp için üzülüyor javi'ye hayır diyor sen önce ispiyonlama bizi

Joan'ı öldürmeleri iyi olmuştu moruk karı yüzünden ortalık karıştı yalnız oyun beni baya şaşırttı , karı karar ver dedi javi'ye , sonra tam tersi kişiyi öldürdü resmen herkesi kandırdı
İşte dizide de böyle şeyler görmek istiyoruz

Clem ile Kenny'nin sahneleri duygusaldı en azından kenny' böyle hatırlamak güzel.
Artık AJ bulunsun sezon finaline geldik..

şu 2.bölümde ölen conrad bu bölüm dirildi tekrardan , oynayan adam kayıt dosayalarını karıştırdı bence
Oyun böyle hata yapmaz durduk yerde.

Reactions: Çiğdem
Bizi kurtaranmı onu bende unutmuşum
Ama yine geberdi zaten
Ben sevindim güzel ayrılıklar oldu ben tripe bişi olucak diye korkmuştum ama oyunu oynaan adam ecünnü kurtarmak istesede kurtaramıyor Allahtan

Reactions: Harunnn60
Bizi kurtaranmı onu bende unutmuşum
Ama yine geberdi zaten
Ben sevindim güzel ayrılıklar oldu ben tripe bişi olucak diye korkmuştum ama oyunu oynaan adam ecünnü kurtarmak istesede kurtaramıyor Allahtan
Deli Kate üzüldüm.
Zaten ilişkiye de yanaşmadınız..

Tripp iyi ama adamın başına neler geldi birde doktor kıza takık olmasa daha iyi olacak

Reactions: Çiğdem