Bugün biraz geç yat, bende geceye kadar duracağım 4.bölümn kritiğini yaparız sen izlemeden önce.Bu gece 3.sezonda bitiyor
Bugün biraz geç yat, bende geceye kadar duracağım 4.bölümn kritiğini yaparız sen izlemeden önce.Bu gece 3.sezonda bitiyor
Aaa bu arada oyunu oynayan adam diyince benzettim bende ronaldomun oldunu söyledi oyunumuzu şimdide beğenmesinde görelim @MasacRESen 4.bölümü de yorumla cnmbitirdiysen akşam keyifle okuyacağım çerezimi alıp
Aaa olur cnm yarında izleyebilirim fark etmezBugün biraz geç yat, bende geceye kadar duracağım 4.bölümn kritiğini yaparız sen izlemeden önce.
Yarın izinliyim olursa süper olurAaa olur cnm yarında izleyebilirim fark etmez
Bununla veletleri yarın bitiririz ozamanYarın izinliyim olursa süper olur
Buna bak @Harunnn60 büyük sürpriz oldu banaAaa bu arada oyunu oynayan adam diyince benzettim bende ronaldomun oldunu söyledi oyunumuzu şimdide beğenmesinde görelim @MasacRE
Aaa bu arada oyunu oynayan adam diyince benzettim bende ronaldomun oldunu söyledi oyunumuzu şimdide beğenmesinde görelim @MasacRE
Nerden neyi buldun öyle 😱
TWD dizisinden gelenleri oyunu oynayan adamda bende fark edemiyorduk Ronadomu hemen yakaladıkNerden neyi buldun öyle 😱
benziyor ama he cidden:TWD dizisinden gelenleri oyunu oynayan adamda bende fark edemiyorduk Ronadomu hemen yakaladık
O zaten ayoll oyunu oynayan adam o oldunu söyledibenziyor ama he cidden:
Güldürürsün umarım beni
Şu veletlerden bir bölüm izliyim gidimde cnmGüldürürsün umarım beni
Ronaldo'yu izlemek istersem Juventus ve Portekiz maçlarını izlemem yeterli. Niye bunu izleyeyim?Aaa bu arada oyunu oynayan adam diyince benzettim bende ronaldomun oldunu söyledi oyunumuzu şimdide beğenmesinde görelim @MasacRE
Keşke dizisini yapsalarda izlesekRonaldo'yu izlemek istersem Juventus ve Portekiz maçlarını izlemem yeterli. Niye bunu izleyeyim?
3X44.Bölüm
Dieivid yüzünden içeri atıldık adam bize carlıyor haklı çıkmaya çalısıyorBize vurdu sonra küfür seçenekleri çıktı ama oyunu oynayan adam hayır birşey söylemicem dediSeçeneğe tıklamadı deivid birşey söyle diyor oyunu oynayan adam kendisi cevaplıyor hayır demicem diyorKate gelip bizi kurtardı heryerden çıkıyor kadın ışınlanıyor sanırım hayalet gibiBu arada şu kızılderili yaşlı moruk kadının yanındakı gözlüklü çinli orangutan gibi fazla gelişmiş korumaları çok komikti fıcı gibi vucutları takım elbise giydirmişler fıcılara sankı
Kel kafalı arap kadın bizi vurmadı ve onla anlaştık şapkalı kız yine ilk video yoktu ikinci videoda geldi 9.olanVe onun geldiği videolarda olaylar durulmuyorO yokken biraz nefesleniyorlarKennıyı gördük duygulandıkşapkalı kız arap bebeğe güzel annelik yapıyorkaçık doktoru öldürmedik şapkalı kız bize kızdıkırmızı bereli velet konusurken kes be herşeye karısıyorsun diyor oyunu oynayan adam deiividn oğluna
Oyunu oyanayan kel kafalı arap kadınla trip kim ölsün dediler bişi yapmadık biz öldüktrip ölsün demesine üzülmüştüm iyiki arap kadını öldürdülerAlışmıştım erkekleri seçmesine oyüzden kızmıştım oyunu oynayan adama ama onun bu taktiği sayesinde arap kadın öldü yine sonuç olarakoyunu oynayan adamın anlasmayı kabul etmeyip kızılderili kadını öldürüceni tahmin ettimdeividi kurtardık tripe şey diyor oyunu oynayan adam bize darılma senin çeneni çekemem diyor ölmesini istediyadeividin karısıda öldü sonunda şu ecünnüden kurtulduk heryeden çıkıp duruyordu
Bu arada deividi savunanlar youtube yorumlarında çoğunluk olarak Kateyle onu aldatmayı seçmişler biz seçmemiştikSanırım adamı koruma anlayısını karısıyla olmak olarak görüyorlarOyunu oynayan adam farklı kararlar verseydik arap kadını ölsün deseydik yada kızılderili kadının teklifi kabul etsek nolurdu onlarıda deneyecem dedi öyle video bulursan dersin @Harunnn60
Bizi kurtaranmı onu bende unutmuşum3X4
Baya olay oldu. 😱 😱
Kate'ye aşırı üzüldüm be, resmen gümbürtüye gitti, araba çarpsa iyi birde üstüne patladı sonra zombiler gelmeye başladı. :/ @Çiğdem sevinmiştir.
@Çiğdem Doktor kızda bir tuhaflık var diyordun bildin vallabenim aklıma gelmezdi ihanet edeceğiBirde tripp için üzülüyor javi'ye hayır diyor sen önce ispiyonlama bizi
Joan'ı öldürmeleri iyi olmuştu moruk karı yüzünden ortalık karıştı yalnız oyun beni baya şaşırttı , karı karar ver dedi javi'ye , sonra tam tersi kişiyi öldürdü resmen herkesi kandırdıİşte dizide de böyle şeyler görmek istiyoruz
Clem ile Kenny'nin sahneleri duygusaldı en azından kenny' böyle hatırlamak güzel.Artık AJ bulunsun sezon finaline geldik..
şu 2.bölümde ölen conrad bu bölüm dirildi tekrardan , oynayan adam kayıt dosayalarını karıştırdı benceOyun böyle hata yapmaz durduk yerde.
Bizi kurtaranmı onu bende unutmuşumAma yine geberdi zatenBen sevindim güzel ayrılıklar oldu ben tripe bişi olucak diye korkmuştum ama oyunu oynaan adam ecünnü kurtarmak istesede kurtaramıyor Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?