The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

2.Bölüm oooo olaylar durulmuyor ayoll 😱😱😱 Adamlar iki dakika oturup bir nefeslenemiyorlar @Harunnn60 olaydan olaya koşuyorlar

Aaa şu arap bebek ne oldu acaba gerçi tipsiz birşeye dönüşmüştür zombiler yesinde kurtulalım
Şapkalı kızı yine kontrol ettik
Bu arada Aşkı Memnu dediğin doğru gibi kadın adama yanasıyor ama biz oyunu oynayan adamla kararlıyız kadına yüz vermiyoruz
Haydutlar gelip mekanımızı bastılar bir kişiyi bizden almıslar yanlarına olayı saknleştirmeye çalıstık ama olmadı ortalık birbirine girdi şapkalı kız gebertti birisini bu sezon hareketlerini çok seviyorum onun
Bir kaç haydut koskoca yeri birbirine kattılar oyunu oynayan adamla aynı tepkileri verdik yine
Yeni bir adamla tanıştık sarı uzun saçlı iyi birisi gibi
Arap adamı vurduk olay çıkarıyordu sonra geberen bir kızı o Haydutlara götürdük orada haydutların başı şey çıktı sanırım oyunda kontrol ettiğimiz adamın kardeşi 😱😱😱
Şu videoyu başlat o kısım gelecek bir baksana ayoll gül gül öldüm ayoll hahhaha

Reactions: Harunnn60
3x2

hahha @Çiğdem gittiiğimiz her yeri kurutuyoruz valla
Her an bir olay oluyor

Ayy adamın kararları aynı sen
hele ergen çocuğa mall filan demesi aynı sen.

Olaylı başladık hemen prestcotta geldik sonra adamlar geldi orada olay çıktı aşırı ani oldu ama yapacak bir şey yoktu valla
Orayı da dağıttık.
Clementine bu oyunda daha bir olgun olmuş verdiği kararlar diğer yaşı büyüklerden daha iyi .
Zenci adamın ölmesi iyi oldu aşırı mal davranmıştı, her oyunda illa böyle mal hareketler yapacak insan oluyor, gabe ergeni de dengesiz .

@Çiğdem TWD dizisinden bir karakter oyuna dahil oldu ama çiğdem tanımadı her zaman ki gibi
Bakalım bilecek mi
B12 haplarını iç artık

Kate ile Javier konuşmasında , javier , kate'yi david'e ispiyonlayınca baya güldüm.
Adam da @Çiğdem gibi şaşkın

Sonda David geldi belliydi böyle olacağı 🙄 😱

Reactions: Çiğdem
haha güldüm şimdi bir daha izledim
Oyunun hatası sanırım

Şu uzun saçlı sarısın olan tanıdık geldi ama ismini çıkaramadım tabi

Her dakıka birşey oluyor şapkalı kızda herkesi öldürelim kafasında güzel

Şu uzun saçlı sarısın olan tanıdık geldi ama ismini çıkaramadım tabi

Her dakıka birşey oluyor şapkalı kızda herkesi öldürelim kafasında güzel
İsminden de mi tanımadın.. oyun 2016'da çıkınca o zaman ki jesusun stili böyleydi benzer bir şey yapmışlar oyunda da.
😱 😱 🙄