Off yine güldürme beni susHhahah iyi ki şu kişneyen kızın videosuyla baslamadık oyuna aklıma geldikçe
Off yine güldürme beni susHhahah iyi ki şu kişneyen kızın videosuyla baslamadık oyuna aklıma geldikçe
Sadece izleyip tuhaf sesler çıkarıp öcü gibi isanı ürkütüyordu ıhhh mıhhhOff yine güldürme beni sus
O Kadın bir ayy sesi çıkarıyordu aklıma sen geliyordunSadece izleyip tuhaf sesler çıkarıp öcü gibi isanı ürkütüyordu ıhhh mıhhh
Şu kırmızı şapkalı adam onunda katkısı var oyundan keyif alınmasında
Hertürlü ses çıkıyordu ondan vllaO Kadın bir ayy sesi çıkarıyordu aklıma sen geliyordun
haha güldüm şimdi bir daha izledim Oyunun hatası sanırım2.Bölüm oooo olaylar durulmuyor ayoll 😱😱😱 Adamlar iki dakika oturup bir nefeslenemiyorlar @Harunnn60 olaydan olaya koşuyorlar
Şu videoyu başlat o kısım gelecek bir baksana ayoll gül gül öldüm ayoll hahhahaAaa şu arap bebek ne oldu acaba gerçi tipsiz birşeye dönüşmüştür zombiler yesinde kurtulalım Şapkalı kızı yine kontrol ettik Bu arada Aşkı Memnu dediğin doğru gibi kadın adama yanasıyor ama biz oyunu oynayan adamla kararlıyız kadına yüz vermiyoruz Haydutlar gelip mekanımızı bastılar bir kişiyi bizden almıslar yanlarına olayı saknleştirmeye çalıstık ama olmadı ortalık birbirine girdi şapkalı kız gebertti birisini bu sezon hareketlerini çok seviyorum onun Bir kaç haydut koskoca yeri birbirine kattılar oyunu oynayan adamla aynı tepkileri verdik yine Yeni bir adamla tanıştık sarı uzun saçlı iyi birisi gibi Arap adamı vurduk olay çıkarıyordu sonra geberen bir kızı o Haydutlara götürdük orada haydutların başı şey çıktı sanırım oyunda kontrol ettiğimiz adamın kardeşi 😱😱😱
Müzik eşliğinde zombiler oynuyor Beyazlı zombi çok komik kıvırıyorhaha güldüm şimdi bir daha izledim Oyunun hatası sanırım
Şu uzun saçlı sarısın olan tanıdık geldi ama ismini çıkaramadım tabi3x2
hahha @Çiğdem gittiiğimiz her yeri kurutuyoruz valla Her an bir olay oluyor
Ayy adamın kararları aynı sen hele ergen çocuğa mall filan demesi aynı sen.
Olaylı başladık hemen prestcotta geldik sonra adamlar geldi orada olay çıktı aşırı ani oldu ama yapacak bir şey yoktu valla Orayı da dağıttık. Clementine bu oyunda daha bir olgun olmuş verdiği kararlar diğer yaşı büyüklerden daha iyi . Zenci adamın ölmesi iyi oldu aşırı mal davranmıştı, her oyunda illa böyle mal hareketler yapacak insan oluyor, gabe ergeni de dengesiz .
@Çiğdem TWD dizisinden bir karakter oyuna dahil oldu ama çiğdem tanımadı her zaman ki gibi Bakalım bilecek mi B12 haplarını iç artık
Kate ile Javier konuşmasında , javier , kate'yi david'e ispiyonlayınca baya güldüm. Adam da @Çiğdem gibi şaşkın
Sonda David geldi belliydi böyle olacağı 🙄 😱
Zombiler değişik bu sezon öyle topluca gözüküfyorlar böyle değişik hareketleri varMüzik eşliğinde zombiler oynuyor Beyazlı zombi çok komik kıvırıyor
İsminden de mi tanımadın.. oyun 2016'da çıkınca o zaman ki jesusun stili böyleydi benzer bir şey yapmışlar oyunda da.Şu uzun saçlı sarısın olan tanıdık geldi ama ismini çıkaramadım tabi
Her dakıka birşey oluyor şapkalı kızda herkesi öldürelim kafasında güzel
@Forumdash Neysede @MasacRE izlememesine üzüldüm o severdi hadi bunları geçelim @dreamy niye izlemiyor@Forumdash Bu sezonu izlemen lazımdı sen seversiz yasak aşkları. Tabi @Çiğdem zihniyeti izin vermez orası ayrı
Aaa evet tip olarak bu geldi hafızama Biz tedbirli davrandık adama bağladıkİsminden de mi tanımadın.. oyun 2016'da çıkınca o zaman ki jesusun stili böyleydi benzer bir şey yapmışlar oyunda da.
Ekli dosyayı görüntüle 69458 😱 😱 🙄
@dreamy oyunu yükleyecekti beceremedi Gel izle dedim de sonra ne cevap verdi aklımda değil Ee sen yorumumu bak canım analiz yap az@Forumdash Neysede @MasacRE izlememesine üzüldüm o severdi hadi bunları geçelim @dreamy niye izlemiyor
Zombiler balesi gibiydiZombiler değişik bu sezon öyle topluca gözüküfyorlar böyle değişik hareketleri var
Adam bir altyazıya taktı ya Altyazı büyünce kendisi kayboluyorBende oynucaktım vazgeçtim izlemesi daha keyifli @dreamy