Hhaha zaten çoğu kez aynı tepkiyi veriyoruzValla adamın kadın versiyonu sen yaniKararlarınızın hepsi aynıBu adam da bir karadeniz tipi var zaten
Hhaha zaten çoğu kez aynı tepkiyi veriyoruzValla adamın kadın versiyonu sen yaniKararlarınızın hepsi aynıBu adam da bir karadeniz tipi var zaten
Bebek tipsiz bir arap bebekti inş hiç göstermezler3x1
Oynarken bu kadar beğenmemiştim izleyince daha bir keyifli olduSu gibi aktı.
Şu oyunda ölümler aşırı ani oluyor dizi gibi 10 sezon bir karakteri tutmuyorlar bu iyi birşey.
Kenny'nin ölümü aşırı basit oldu ya.Niye 5 dakika da çıkardılar , ölüm sahnesi de çok ani oldu. Üzüldüm valla.AJ nereden ona ne oldu ? @Çiğdem çocucu hiç merak etmemişsin.
Yeni karakterlerden Javier ve Kate'ye ısındım, ergen çocuklar aşırı mal.Sonda küçük kızın ölmesine aşırı şok oldum, çok sert bir sahneydi. Bende olsam savaşırdım adamlarla, kaçmazdım.
Bu sezon ufaktan bir Aşkı Memnu kokusu alıyorum gibi ama @Çiğdem ve oynayan adam aşka prim vermez maalesef 🙄 🙄 🙄
Diyaloglar aşırı artmış resmen dizi gibi olmuş , grafikleri ben beğenmedim ama gelişme var evet.
@Forumdash @MasacRE Çok şeeyyylerrr kaçırıyorsunuz.Valla iç bayıltıcı dizilerden gına gelmedi mi azıcık eğlenelim
Hayır be adamın yengesini diyorumBebek tipsiz bir arap bebekti inş hiç göstermezler
O doktor kadını diyorsunda biz daha 2 dakıka oldu hayırdır dedik ona ve şapkalı kızı seçtik
Kesintisiz daha bir film havası var ve daha bir ciddi sezon gibi ve şapkalı kızı kontrol etmek yerine onla ortak bir adam seçmek daha güzel oluyor cnm
Trabzon havası alıyorum bu adamdaHhaha zaten çoğu kez aynı tepkiyi veriyoruz
Aaa tamamHayır be adamın yengesini diyorumÖp seçeneği vardı öpmediniz
Hala alışamadı benim gibi dövüşlerde bir panikliyoruz hele hemen düşünmeden saldırması komik elvheyi alır almaz hemen adama saldırdı sonra yine naptık dediTrabzon havası alıyorum bu adamda
Bir ara da altyazı ile uğraştıHala alışamadı benim gibi dövüşlerde bir panikliyoruz hele hemen düşünmeden saldırması komik elvheyi alır almaz hemen adama saldırdı sonra yine naptık dedi
Kadın oyuncuları nasıl buldun cnmAaa tamamOyunu oynayan adam öpemem dedi biz öyle şeylere karşıyız adam kusura bakmasın
Ama ben okumakta zorluk çektim evetBir ara da altyazı ile uğraştı
TV'den mi izledin sende?Ama ben okumakta zorluk çektim evet
Doktor kız dısında faydası olan olmadı ama onuda gözümüz tutmadı yinede faydası olursa o olurKadın oyuncuları nasıl buldun cnmBu sezonda 3-5 öldürürsünüz kesin
Doktor kız dısında faydası olan olmadı ama onuda gözümüz tutmadı yinede faydası olursa o olurErkek ve kadın ikisinden birisi feda edilmesi gerekiyor genelde erkeği kurtarıyor orası güzel
Yok leptoptanTV'den mi izledin sende?
Biraz yaklaş sende. .FYok leptoptanDün forumdan çıkınca izledim ben gece ve genelde 1:30 dan sonra gece odamın ışığını kapatıyorum leptopta mesafeli biraz tutunca karanlıkta biraz karanlık sahnelerde zorlasıyor yazılarda karınca gibi
Ben bekliyordum birşey olacak diyeküçük kızın vurulmasına ne diyorsun...
Sanırım geceleri izlicem bu gece izlemeyi düşünüyorum uyumadanBiraz yaklaş sende. .F
O cnm benden daha fanatik çıktın senBu gece bakarsın o zaman biraz
aaa iyi beğendim sevinmene .Sanırım geceleri izlicem bu gece izlemeyi düşünüyorum uyumadanYarın olunca 2 bölüm veletlerin dizisi var vakit ayırmak zor oluyor sakin kafayla yatmadan izlemek daha iyi oluyor karanlıkta daha oyunun içinde oluyorum
Zaten senin için bekledim ben çoktan beridir emrak ediyordumaaa iyi beğendim sevinmene .
Evet heveslisinZaten senin için bekledim ben çoktan beridir emrak ediyordumÇoğu diziden daha iyi ve ip gibi yazabiliyorum yanı akılda kalıyor@MasacRE @Forumdash
Hhahah iyi ki şu kişneyen kızın videosuyla baslamadık oyuna aklıma geldikçeEvet heveslisinBeni mutlu etti bu davranışların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?