Ikiside ayrı konularda , hicbirsey kaybetmezsin ) sonuçta bu yeni dizi çizgiromana bağlı kalmayacak özgür yaniThe Walking Dead'i izlemeden direk spin-off'una geçsem ne kaybetmiş olurum. @Harunnn60 @destere
Ikiside ayrı konularda , hicbirsey kaybetmezsin ) sonuçta bu yeni dizi çizgiromana bağlı kalmayacak özgür yaniThe Walking Dead'i izlemeden direk spin-off'una geçsem ne kaybetmiş olurum. @Harunnn60 @destere
Benim izleyeceğim bilim kurgu dizisi en fazla Zombieland filmi kadar olmalı.Ikiside ayrı konularda , hicbirsey kaybetmezsin ) sonuçta bu yeni dizi çizgiromana bağlı kalmayacak özgür yani
The walking dead ve bu dizi drama dizisi bu dizide ciddi olur öyle @Çiğdem- CW dizileri gibi değil yaniBenim izleyeceğim bilim kurgu dizisi en fazla Zombieland filmi kadar olmalı.
Hiç bulaşmamak daha iyi.The walking dead ve bu dizi drama dizisi bu dizide ciddi olur öyle @Çiğdem- CW dizileri gibi değil yani
Ilk sezon 6 bölüm olacak bence izle ama Thé Walking Dead neden başlamadın hala anlamadım , ilk sezonlari harika ))Hiç bulaşmamak daha iyi.
hiç bir şey kaybetmiş olmazsın ama TWD yide izle bu anca orjinalinin taklidi olabilir orjinali dururken bence orjinalinden başlaThe Walking Dead'i izlemeden direk spin-off'una geçsem ne kaybetmiş olurum. @Harunnn60 @destere
Pek umut vermedi şahsen bana. Orijinalinin gölgesinde kalacak gibi.
Bana niye yazdın ben izlemiyorum ki diziyi.Pek umut vermedi şahsen bana. Orijinalinin gölgesinde kalacak gibi.