yaza artık o zaman
sen 2.sezonun çıkacağını burdan mı öğrendin ?
Yazın daha dolu olacam.
Yok haberim vardı.
yaza artık o zaman
sen 2.sezonun çıkacağını burdan mı öğrendin ?
tamam 🙂Yazın daha dolu olacam.
Yok haberim vardı.![]()
Son sezonlarından daha iyi gerçektençok fena bitmişti önceki oyun , bakalım bu oyunda neler olucak açıkçası
seneryo mükemmel ya dizidekine bin basar![]()
Son sezonlarından daha iyi gerçekten![]()
![]()
@MasacRE @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @dreamy @DarkLegenD @Tolstoyevski izleyecek adaylarımız aday çokta işte
![]()
![]()
![]()
Oyunu diyoruz ayoll @Harunnn60 ın şapkalı kızını oraya yazdık bu listeyi siz izleme sözü verdinizGüzel karakterler hep gitti. Olaylar hep aynı zaten. Daryl mi ne o yabaniyi zaten sevmiyorum. Beni unutun![]()
Son sezonlarından daha iyi gerçekten![]()
![]()
@MasacRE @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @dreamy @DarkLegenD @Tolstoyevski izleyecek adaylarımız aday çokta işte
![]()
![]()
![]()
Senin hiç kaçısın yok özellikle sen yana yanada olsa kafandan kıvılcımlar çıksada izliceksin şapkalı kızı
O değilde bu konu benim 6 yılda hiç değişmediğimi gösteriyor.Senin hiç kaçısın yok özellikle sen yana yanada olsa kafandan kıvılcımlar çıksada izliceksin şapkalı kızı![]()
![]()
@Harunnn60
![]()
Aaa tabi cnm bundan 1 yıl sonra 2014 aralık gibi tanıdım sizleri ilk konuştuğum gibisin yanı o harunla bu harun farklı demiyorum zaten öyle olsa bağımız bukadar kuvvetli olmazdıO değilde bu konu benim 6 yılda hiç değişmediğimi gösteriyor.millet bir senede bile değişiyor biz özümüzü koruyoruz.
![]()
Şu mal kadınmı ondan haz etmemiştik zaten hiç unutmuyorum sen ormanda bıraktık diye pehliyordun
Evet oŞu mal kadınmı ondan haz etmemiştik zaten hiç unutmuyorum sen ormanda bıraktık diye pehliyordun![]()
![]()
![]()
Onun oyununda kızı öldürdüyse normaldir
Dünyadaki bütün diziler yok olsa bile yine de izlemem bu oyunuSenin hiç kaçısın yok özellikle sen yana yanada olsa kafandan kıvılcımlar çıksada izliceksin şapkalı kızı![]()
![]()
@Harunnn60
![]()
Gıcık etmek için böyle yorumlar yapıyorsunDünyadaki bütün diziler yok olsa bile yine de izlemem bu oyunu@Harunnn60
Dünyadaki bütün diziler yok olsa bile yine de izlemem bu oyunu@Harunnn60
Ondan sonra Harun neden pehlediGıcık etmek için böyle yorumlar yapıyorsun![]()
Gıcık etmek için böyle yorumlar yapıyorsun![]()
Olmayacak bir şey için ısrar edip durmayın siz deOndan sonra Harun neden pehledi![]()
Hayatımda bende ilk defa oyun izledim o yönden çekincen olmasın daha sırada x men var acele etOlmayacak bir şey için ısrar edip durmayın siz de![]()