The Walking Dead Rekora Doymuyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vadinin tırnağı olamaz izlemem bunları yabancı hayranlığını bırakın

Her seyi Vadiyle karsilastirmak bence cok yanlis. Yakinda Esra Erolda Evlen Benimle programini da Vadiyle karsilastiracaksiniz.

Ayrica neden yabanci dizi izlemeyelim? Yabanci dizileri cok basarili ve cok kaliteli, Türkiyede klise dolu dizilere göre cok daha iyi bence.

Bırak ya Shane'nin neresi iyi. Öldüğüne en çok sevindiğim dizi karakteridir herhalde :D

ya 2 bölüm izlemedim shane ölecekmi oha hiç sevmiodum iyi oldu

rick adamım shane resmen tecavüz etti loriye ve kocasinin öldügünü söyledi loriye tam bir belaydi shane

yok aga rick iyi hoşta shanenin bi karizması var herif manyak :D yeni sezon ne zaman başlıyor 13 bölüm kesmiyo insanı bi yılda :)

O kadar manyaklık iyi değil. Adam kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Herkesi her an satabilir.

Yeni sezon Ekim sonu başlar büyük ihtimal. 16 bölüm olacağı söyleniyor gelecek sezonun.

Kendi arkadaşını karısına sulanan adammıydı o:D

Evet o :)

ya 2 bölüm izlemedim shane ölecekmi oha hiç sevmiodum iyi oldu

rick adamım shane resmen tecavüz etti loriye ve kocasinin öldügünü söyledi loriye tam bir belaydi shane

spoiler
shane ricki öldürcekken rick onu öldürüyor. shane zombiye dönüştüğündede carl öldürüyor :D çok anlatmayayım :)

Açıkcası yabancı diziler bizim pembe türk dizilerinden daha iyi gelio son zamanlarda, yazın bütün yabancı dizileri izleyebildiğim kadar izleyeceğim :)

Hele ramazanda oruç oruç izlemediğim film kalmayacak :D :D

Ben de arada izledim bu diziyi :D İlk başta korkunç diye çekinmiştim ama sonra izlemeye başladım harbi süper bir dizi :D

Benim anlamadığım hani en son bölümde rick dediya hepimiz bu virüsü taşıyoruz diye yani şimdi hiç ısırılmasalar ölmeseler bile bi zaman sonra zombimi olcaklar ?
Bi sorum da olcak :D Bide en sonda andreayı kurtaran bi şahsiyet vardıya azrail şapkalı o neyin nesi öle ya arkasına takmış 2 zombi ısırmıyo ne hikmetse o şahsiyeti :D

Benim anlamadığım hani en son bölümde rick dediya hepimiz bu virüsü taşıyoruz diye yani şimdi hiç ısırılmasalar ölmeseler bile bi zaman sonra zombimi olcaklar ?
Bi sorum da olcak :D Bide en sonda andreayı kurtaran bi şahsiyet vardıya azrail şapkalı o neyin nesi öle ya arkasına takmış 2 zombi ısırmıyo ne hikmetse o şahsiyeti :D

sürekli zombileri gördüklerinden ısırılsalarda ısırılmasalarda öldüklerinde zombi olacaklar.

o elemanla ilgili bi bilgim yok gelecek sezon göreceğiz :D

1.si onu deme nedeni normal virüs taşımayan ölünce normal gidiyor öbür tarafa ama virüs taşıyan zombi olarak devam ediyor dünyada..
2.si onu bizde merak etmiyoruz ama insandır o elinde de zombileri eğitmiş olabilir :D

O elemanın karakteri çok önemli. Dizinin gidişatını etkileyecek. :)

Virüs öldüklerinde zombi olmalarına neden oluyor. Yani vurulmasaydı zombiye dönüşmezdi. :)