The Walking Dead Rekora Doymuyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
AMC'nin reyting rekortmeni dizisi olarak nitelendirdiğimiz The Walking Dead rekora doymuyor! Dizi, Pazar gecesi yayınlanan ikinci sezon finali bölümünde yine bir rekora imza attı.

The Walking Dead'in ikinci sezon final bölümü 'Beside the Dying Fire' yayıncı kablolu kanal AMC'nin izlenme rekorlarını yine alt üst etti. Pazar gecesi AMC ekranlarına gelen bölüm (9:00pm) Nielsen'in verilerine göre 18-49 yetişkin yaş aralığında 6 milyon izleyici olmak üzere 5.8 HH reyting oranı ve toplamda 9 milyon izleyici tarafından takip edildi. Bu rakam Mad Men, Breaking Bad ve The Killing gibi dizileri dahil olmak üzere kanal için tüm zamanların en yüksek toplam izleyici rakamları oldu. 18-34 yaş aralığında 3.2 milyon ve 25-54 yaş aralığında ise 5.3 milyon rakamlarının elde edildiğini de not düşelim. Aynı gün yayınlanan ulusal kanal dizileri The Good Wife ve Desperate Housewives'ın 9 milyon civarında izleyiciyi ekranlara çektiğini düşünürsek The Walking Dead'in bir kablolu kanal için ne kadar yüksek rakamlar elde ettiği daha iyi anlaşılabilir.

Variety'nin haberine göre, sezon finali bölümünün ikinci gösterimiyle (11:30pm) birlikte bu rakam 10.5 milyon toplam izleyici sayısına ulaştı. Kanalın bundan önceki rekoru da yine The Walking Dead'e aitti. Dizi, Şubat ayındaki ikinci sezonun sezon ortası prömiyerinde 8.1 milyon izleyici rakamına ulaşmıştı.

The Walking Dead'in 16 bölümden oluşacak üçüncü sezon çekimlerine önümüzdeki haftalarda Atlanta'da başlanacak. Dizimizi takipçilerine daha önceden haberlerini verdiğimiz üzere, David Morrissey, acımasız ve sadist bir kişiliğe sahip The Governor, Danai Gurira ise samuray kılıcı olarak bilinen katanayı iyi kullanan eski bir avukat Michonnekarakteriyle yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak yeni yüzler olacak.

The Walking Dead'in sezon finalinin ardından yayıncı kanal AMC, The Sopranos'un Emmy ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner'in yaratıcısı olduğu Mad Men'in beşinci sezonunu 25 Mart Pazar akşamı, The Killing'in ise ikinci sezonunu 01 Nisan Pazar akşamı ikişer saatlik özel yayınlarla başlatacak.

'The Walking Dead' rekora doymuyor! Haber - DiziMizi

Sezon 1'i indirdim, fazla merak uyandırdığı için her bölümü hızlı hızlı geçtim, muhtemelen yarınki yazılıdan sonra güzelce izlerim..Bu diziyle beraber yabancı dizilere vericeğim önemi artırmayı umuyorum.:)

Rekora koşmayacak bir dizi değil ki :D Hiç izlemedim ama yorumlara göre çok başarılır bir dizi :)

sofia olayi çok sasirtti harika ötesi rekorlarin dizisi

lostu bile adeta fark attı geçti helal olsun :)

İlk bölümlerini CNBC-e kanalında izlemiştim ama sonradan başka bir kanala, FX kanalına geçince izlemeyi bıraktım. :)

çizgi film gibi bişey galiba :d

sen bu diziyi izle kurtlar vadisine çizgi film dersin :D orda 10 yıldır aynı tabancayla şarjör değiştirmeden çatışırlar adam diziyi bişey sanar, bi bilim kurgu dizisine laf eder. the walking dead dünyadaki en iyi 3 diziden birisidir(hatta türünde en iyisi).

sen bu diziyi izle kurtlar vadisine çizgi film dersin :D orda 10 yıldır aynı tabancayla şarjör değiştirmeden çatışırlar adam diziyi bişey sanar, bi bilim kurgu dizisine laf eder. the walking dead dünyadaki en iyi 3 diziden birisidir(hatta türünde en iyisi).
vadinin tırnağı olamaz izlemem bunları yabancı hayranlığını bırakın

Yorumlarına karışmayım diyorum ama bu vadi konusunda fazla hassasın.:) İzlemeden diziye tırnağı olmazsın diyorsun sonrada yabacı hayranlığıyla suçluyorsun, ben vadiyi diğer arkadaşlar gibi eleştiremem çünkü bende bir fanıyım ama capslock'un söylediği abartılı olsada doğru mermi olayı sıkıntı kurtlar vadisinde.:)

HAHAHAHAHA

kurtlar vadisi ımdb puan:6.5(2300 kişi :D)
the walking dead ımdb puan:8.7(103.000 kişi)

AMC yönetim kurulu başanı Charlie Collier 'The Walking Dead artık kablolu televizyon tarihinin en çok izlenen draması yolunda. Zombilerimizi sevmeye devam edin!' açıklamasında bulundu.

artık devam etmiyeceğim the walking dead gibi bir diziye hakaret olur..

Dizi bölümü hakkında bilgi vermeyin izlemeyenler olabilir ( BesaleT )

Moderatörün son düzenlenenleri:
afiyet olsun nasıl doymuyor ? o kadar rekor yemiş :D espriyi şakayı yada her neyse geçersek güzel bir dizi hak ediyor rekoru