O da önce kötü sonra vali gibi bi iyi yönünü gösterirler sonra tekrar kötü olurvali yi oynayan oyuncu iyiydi ama bakalım negan neler yapıcak![]()
O da önce kötü sonra vali gibi bi iyi yönünü gösterirler sonra tekrar kötü olurvali yi oynayan oyuncu iyiydi ama bakalım negan neler yapıcak![]()
aynen , Rick yandı , hapishanede yok artıkBende başka birinin olacağını düşünüyorum ama olursa Henry ideal gibi.Çok pis duruyor.
![]()
aynen , Rick yandı , hapishanede yok artık![]()
aynen , rickte bu şans olduktan sonra2. yarıda bulur bir yerler.![]()
Bu haberi açtığımda sen 10 gün sonra geliyordun foruma.süper yakışmış ama valinin yeri doldu sonunda![]()
Yes.Göremedik ki hani daha finalda mı görüyoruz ?
süper yakışmış ama valinin yeri doldu sonunda![]()
Fear başlıyor artık onu izleriz hep beraber.vali başaramadı umarım negan, rick le daryl ı bacaklarından ikiye ayırıp kıyma makinasından geçirir
o zamanda bakalım @Çiğdem- negan için bu kadar mutlu olacakmı ?![]()
Şimdi çağırma @Harunnn60 valla soğurum@Forumdash ı çağır o diziye)
Ona başlıcamı hiç söylemedimz. nation a başlayacaktın ona noldu listeyemi ekledin yuksa kulak ardımı ettin![]()
öyle bişey dediğini bende hatırlamıyorum zatenOna başlıcamı hiç söylemedim(hatırlamıyorum)
Onu konuştugumuzda bi sahneden bahsetmiştin orayı izle demiştşn ben de o gun bakmiştim diye hatırlıyorum![]()
Çakal mı desem tilki mi desemöyle bişey dediğini bende hatırlamıyorum zaten
belki dedim karambolden onuda geniş listeye ekletiriz![]()
Çakal mı desem tilki mi desem![]()
Deftere yazarım sorun değil atarım rafa orda bekler tozlanır filan ama habire üstündeki tozu soracanlistende sanki yermi yokon ortalı defter onuda bir köşeye ekle
![]()