The Walking Dead Etkinlik Sonuçları!

İçlerinden en çok Michone'nin kazanmasına sevindim, çok güzel bir etkinlik oldu Haruncum emeklerine sağlık. :D

Ben anlamadım ki oylama konusunda Harun son gün bugün demişsin Cumartesi günü ardından sonraki günlerde 4 kişi oy kullanmış normalde Rick kazanıyordu oylamada, o 4 oy değiştirmiş her şeyi. (b)
Şöyle oldu normalde ben bunu bölüm ,sezon, mekan içinde uzattım ama o zaman siz fark etmediniz. Yine aynı şekilde oy kullanmayanlar için uzatttım ki herkesin kullanmasını istedim. :D

espri mi yapıyo bu? :A
Soğuk espri. :A

Genel olarak seçimler iyi olmuş ama Rick safının Darly gibi adamın dibiyle aynı oyu almasına şaşırdım. Bizim forum anlamıyor bu işten. :ppp:

Rick safımı ? Sen 1. sezonda mı bıraktın ? Rick insanlıktan çıktı artık adam yiyiyor, darbe yapıyor... :D
Bence saf. Yani o adam hiçbir zaman mantıklı hareket etmedi Shane'i öldürmek dışında. Her zaman geç kaldı, eşine, grubuna kararları yüzünden hep bence olayların doğrudan değilse de dolaylı yoldan sorumlusu oldu. O yüzden sevmiyorum. Onun dışında ilk sezondaki iyi niyetli, vicdanlı halini beğeniyordum ama bazı kararları dışında. Hiç sevmeme durumum yok ama genel olarak beğenmediğim birisi. :X

Bence saf. Yani o adam hiçbir zaman mantıklı hareket etmedi Shane'i öldürmek dışında. Her zaman geç kaldı, eşine, grubuna kararları yüzünden hep bence olayların doğrudan değilse de dolaylı yoldan sorumlusu oldu. O yüzden sevmiyorum. Onun dışında ilk sezondaki iyi niyetli, vicdanlı halini beğeniyordum ama bazı kararları dışında. Hiç sevmeme durumum yok ama genel olarak beğenmediğim birisi. :X
Bazen iyi hareket etmediği yada geç kaldığı doğru ama şunu unutmamak lazım sonuçta çoğu zaman zor kararlara denk geldi Rick onun içinde zor anlar yaşadı o kargaşada kolay değil bunlar

Bende Rick'i ilk 3 sezon sevmezdim ama son 2 sezonda toparladı.
Lori'nin katili Rick'tir aslında. Bebek lazımdı sanki karışıklıkta, kadın ne güzel alıyordu önlemini.
kadıncağız kürtaj hakkını kullanacaktı ve yaşayacaktı, sonuçta onun bedeni onun kararı. :T: :(