Teşekkürler.Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş. Eline sağlık. @Harunnn60
Michonne iyi iyi.Teşekkürler.Beğendiklerin seçilmiş mi yorumla bakalım şöyle.
Tek 5. sezon kaldi zaten.Sende bize yetiş artık istersen.
11 Ekim'de başlıyor.Tek 5. sezon kaldi zaten.
6. sezon ne zaman ki?
8 bölüm yayınlandıktan sonra 2 ay veriyor yetişirsin her türlü bize.yetişemem o zaman.
İlk sezonda ki verdiği kararlar hatalı gibi görünsede (hatta ölümlere yol açsa da) grup adına yararlıydı. Eğer Rick Merle'ü aramaya gitmeseydi belki de Daryl'la araları bu kadar iyi olmayacaktı hatta belki Daryl direk gruptan ayrılacaktı zaten grubu soymak için katılmışlardı. Eğer Sophiayı bu kadar aramasaydı belki hiç Hershellarla tanışmayacaklardı ve de herkesin Rick'e olan güveni sarsılacaktı.Bence saf. Yani o adam hiçbir zaman mantıklı hareket etmedi Shane'i öldürmek dışında. Her zaman geç kaldı, eşine, grubuna kararları yüzünden hep bence olayların doğrudan değilse de dolaylı yoldan sorumlusu oldu. O yüzden sevmiyorum. Onun dışında ilk sezondaki iyi niyetli, vicdanlı halini beğeniyordum ama bazı kararları dışında. Hiç sevmeme durumum yok ama genel olarak beğenmediğim birisi.
Bak çok iyi analiz etmişsin.İlk sezonda ki verdiği kararlar hatalı gibi görünsede (hatta ölümlere yol açsa da) grup adına yararlıydı. Eğer Rick Merle'ü aramaya gitmeseydi belki de Daryl'la araları bu kadar iyi olmayacaktı hatta belki Daryl direk gruptan ayrılacaktı zaten grubu soymak için katılmışlardı. Eğer Sophiayı bu kadar aramasaydı belki hiç Hershellarla tanışmayacaklardı ve de herkesin Rick'e olan güveni sarsılacaktı.
Rick rahat almalıydı. 2. sezondan beri bir çok alanda zevkle izlediğimiz Maggie'yi 3. sezonun ortasında girmiş bir zenciye tercih edenlere teessüf ediyorum şiddetle.ss
en iyi erkek oyuncu kısmında hata var daha önce dediğim gibi en iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydiSizin gönlünüzü alacakmış Maggie.Bana öyle söyledi.
he he michone yemiş maggie yi sevinçten takla et seneline sağlık @Harunnn60 çok güzel bir etkinlik oldu 😉😉😉
en favori mekan çiflikte iyiydi ama hapishane olmalıydı bence 🙂🙂🙂
en iyi sezon 1.sezon olabilir zaten ilk 3 sezondan hangisi olsa kabul ederdim
en iyi bölüm 2.sezonun sezon finali gerçekten efsaneydi oda iyi
ayyy michonne yemiş maggieyi @sokak sanati
darly de @mrt-06 ya gösterdi gününü kolay lokma olmadığını anlamışsındır artık
Öncelikle sağol destereen iyi erkek oyuncu kısmında hata var daha önce dediğim gibi en iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydiondan daha erkeği TWD ye gelmedi
en iyi kadın oyuncuda iki sevdiğim oyuncu başabaş gitmiş michone u tebrik ediyorum seçilmesine sevindim ama maggie seçilseydi daha bir mutlu olacaktım ona karşı duygusal bir yakınlık içerisindeyim
en iyi bölüm seçimi zor olmuştur bir çok bölüm güzeldi özellikle michone un valiye kazık soktuğu sahne harikaydızaten validen nefret etmiştim michone valiye geçirdikçe gözümde büyüdü
yalnız yarışm başlıkları çok dar olmuş en iyi yardımcı erkek en iyi yardımcı bayan ödülleri nerde
bölüm senaryolarına ödül yok her bölümün ayrı bir güzelliği vardı, ayrıca müzikleride seçebilirdik herşeye rağmen güzel bir etkinlik olmuş @Harunnn60 u tebrik ediyorum önümüzdeki sezon maggie birinci seçilirse dahada fazla tebrik edeceğim)
biraz daha uzatsaydın ya süreyiŞöyle oldu normalde ben bunu bölüm ,sezon, mekan içinde uzattım ama o zaman siz fark etmediniz. Yine aynı şekilde oy kullanmayanlar için uzatttım ki herkesin kullanmasını istedim.
Soğuk espri.
He ya valla uzattım birde sen eylül ayında geliyormuşsun hep. Bende gelirsin dedim yok gelmedin. Valla çok büyük eksiklik oldu.biraz daha uzatsaydın ya süreyikıl payı kaçırmışım
aslında bundan sonra @OzaN a söyleyelim yeni kural koysun forumdaHe ya valla uzattım birde sen eylül ayında geliyormuşsun hep. Bende gelirsin dedim yok gelmedin. Valla çok büyük eksiklik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?