crazymurat31
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 387
- Puanı
- 84
- Web Sitesi
- twitter.com
aa nerden buldun?ekibin yeni mekanı burası olacak
![]()
Vayy yeni mekan güzel duruyor değil mi? @Harunnn60ekibin yeni mekanı burası olacak
![]()
Anladım hazır konuya sende gelmişken bundan sonra ki kategorilere oy kullanırsın dimi? Seni etiketlerim ben.facebookta bi grupta gördüm ayrıca mekanı kendileri sıfırdan kurmuşlar
Oy kulllandimm
CrazyMurat üstte paylaşmış yeni mekanı.Son mekan dedim. Çiftlik de iyiydi ama son buldukları yer büyük olay oldu neticede bu kadar güvende olan ve normal yaşantı sürdüren bir yer bulamamışlardı önceden.
Gerçi 6. sezon fragmanında ora da yanıyordu neyse.![]()
Gördüm.CrazyMurat üstte paylaşmış yeni mekanı.![]()
Yok mini dizinin minisi oluyor bir gelenek haline getirdiler onuGördüm.Güvenli bir yere benziyor bakalım ne entrikalar dönecek çook özledim.
The Walking Dead Webisodes diye bir şey buldum 6 bölümlük ne oluyor o? Yan dizi mi?![]()
Güzel mi? İzleyeyim mi ya zombileri özledim.Yok mini dizinin minisi oluyor bir gelenek haline getirdiler onu![]()
Bölümler 5-10 dakika oluyor.Güzel mi? İzleyeyim mi ya zombileri özledim.Mininin minisi nasıl oluyor burada. 😱
İyi abartmışlar.Bölümler 5-10 dakika oluyor.Ya o kadarda güzel değil ama izle istersen.
![]()
O Webisodeleri dizi olarak bakma yani dizinin yönetmenleri çekmiyor onu dizi bile değil oİyi abartmışlar.Kalsın o zaman, 23 Ağustos'a da az kaldı zaten 1 haftacık.
![]()
4. mü 5. mi ne o iki sezondan birinde özel bölüm varmış izlememişim onu izlerim artık.O Webisodeleri dizi olarak bakma yani dizinin yönetmenleri çekmiyor onu dizi bile değil o![]()
Tam zamanında yetiştin.Hershel'in Çiftliği dedim.
Konuda ki resimle alakalı olsa gerek, biraz tetikleyici rol oynadı oyumda.![]()
olurAnladım hazır konuya sende gelmişken bundan sonra ki kategorilere oy kullanırsın dimi? Seni etiketlerim ben.![]()