Sende bir soğuk su iç artık iyi gider. @destere gelince ona da ikram ederim.![]()
Benim kalbimde yatan çok ünlü var.
Sende bir soğuk su iç artık iyi gider. @destere gelince ona da ikram ederim.![]()
Ben şakasına dedim.
@Çiğdem- sana Çirkin dermiyim ben hiç.Sadece Maggie'nin güzelliği bir zirve yani o kadar.
@Harunnn60
ayyyyyyyyy @mrt-06 burada çiğdem maggieye benziyor demiyor dikkat ediyormusunuz maggie çiğdeme benziyor diyor
Malum kişi seni çok önceden başkasına benzetmişti.ayyyyyyyyy @mrt-06 burada çiğdem maggieye benziyor demiyor dikkat ediyormusunuz maggie çiğdeme benziyor diyor
ama bana benzemesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım bencede benzemiyor
![]()
hahahah bu tiwitinden haberim yoktu neden göstermedin
O zaman forumda yoktum.hahahah bu tiwitinden haberim yoktu neden göstermedin![]()
yüz hattı yanaklarının tombikliği falan biraz yüzümü andırıyor evet ama bende olan gamzeler bu kızda yok oda büyük eksiklikO zaman forumda yoktum.Sınavım vardı.
Evet ama sana benziyor gerçekten.yüz hattı yanaklarının tombikliği falan biraz yüzümü andırıyor evet ama bende olan gamzeler bu kızda yok oda büyük eksiklik![]()
hahah ayy benle kafayı bozmuş yaaa benle konuşmadığı zamanlarda bana benzeyen kızlarla konusuyorEvet ama sana benziyor gerçekten.![]()
Evet birde yine sana benzeyen kızla konuşuyordu ama onu özelden gösteririm sana.hahah ayy benle kafayı bozmuş yaaa benle konuşmadığı zamanlarda bana benzeyen kızlarla konusuyor![]()
bundan başka yinemi var bana benzeyenEvet birde yine sana benzeyen kızla konuşuyordu ama onu özelden gösteririm sana.![]()
Saç rengi olarak var diyelim ama benziyor sana.bundan başka yinemi var bana benzeyen![]()
aa göstersene merak ettimSaç rengi olarak var diyelim ama benziyor sana.Bilinçli mi yapıyor yoksa şansa mı buluyor anlamadım.
![]()
Tamam gece gösteririm özelden.aa göstersene merak ettim![]()
Beth 2.turda elendi malesef.sanırım bugün son gün ben oyumu anca bugün kullanabildim..aslında benim oyum beth olurdu ancak listede o olmadığı için kalan iki kişi arasından michonn için kullandım..maggie de çok iyi oyuncu o yüzden bu karar benim için biraz zor oldu...