2x13 çok çok beğenmişsin hatta 2012 yılında Favori sözlükte konusunu açmışsın diziden iyi bahsetmişsin.Belli aklıma gelen bölüm yok ya ama birinci sezonun son bölümleri baya iyiydi. Balili bölümlerden de birkaç tanesi baya iyiydi.![]()
2x13 çok çok beğenmişsin hatta 2012 yılında Favori sözlükte konusunu açmışsın diziden iyi bahsetmişsin.Belli aklıma gelen bölüm yok ya ama birinci sezonun son bölümleri baya iyiydi. Balili bölümlerden de birkaç tanesi baya iyiydi.![]()
Hatırlamıyorum hiç.2x13 çok çok beğenmişsin hatta 2012 yılında Favori sözlükte konusunu açmışsın diziden iyi bahsetmişsin.![]()
Ben hatırlarım o zamanlar Efsane dizi filan demişsin. 😱Hatırlamıyorum hiç.![]()
2x14 değil sezon finali, 2x134x14
5x1
2x14 (Sezon Finali)
Sonunda benim gibi düşünen çıktı. 4x14 bence tüm sezonların en iyi bölümüydü, tabii bu benim fikrim.Kimse 4x14'e oy vermedi mi ya tüylerim diken diken olmuştu o bölümde.
İki kardeşin kötü sonu. O sahnede aglamistim ben halbuki yabancı diziler beni çok ağlatmaz.
2x7 de de Carol'un kızıtüylerim yine diken diken.
Ve 2x13 Andrea eğer orada Carol'a yardım etmeseydi Andrea yerine sonradan Carol ölürdü çokta iyi olurdu.
3, 4 yan yana o yüzden yanlış yazmışım.2x14 değil sezon finali, 2x13![]()
Kullandım da, o zaman mesaj yazılmıyordu hata veriyordu nedense.
Niye zorlama olsun sen bir diziyi izlerken ''Şu bölüm çok güzeldi hep o ayarda olsun '' Ya şu dizinin şu efsane bölümü vardı'' filan diye yorumlarda yada kendin hiç demedin mi?Çok mu zorlama olmuş sanki bu?
Bölümler aklıma gelmedi pek göz kararı verdim.![]()
En doğru seçimleri sen yaptın gerçekten.1x1
2x13(Sezon Finali)
3x4
En doğru seçimleri sen yaptın gerçekten.![]()