AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

6. bölüm.

Çok yazılacak bir şey yok bölümle ilgili, sıradan ve izlenilebilir. Fısıldayanların da pek bir numarası yok. Mânâsızca evrim geçirip iletişim kurmaya başlasalar daha ilgi çekici olurdu.

7.0/10

Geçici süreliğine gidiyor Maggie, geri gelecekmiş
Hadi oradan be Daryl yapışmış asıl Maggie'ye, peşinden ayrılmıyor kadının
Maggie ve Rick olmadan sanırım en iyi bölümü izledik

6.Bölüm ayrıca spoide soruma bakıp şu fısıldayanmıdır nedir şunu açklayın @Harunnn60 bilgi sahibiydi sanırım
@destere @DarkLegenD
Judy yakışmış Neganın Rickin yerine geçeceğini söylemiştim hemen Judiy ile aralarında bağ oluşturdular

İnsanlar yaşlanmış ama Miccone gençleşmiş hatta yerine genç bir kız geldi sandım bunu birisi açıklasın 😱😱😱

Zombiler konusuyor fısıldayanmı neymiş nedir bu yanı benim bilgim yok Harun biliyordu sanırım nasıl konusuyorlar açıklayın

Kötü niyetli insanlar zombilerin arasına karışıp, fısıldayarak iletişim kurup, grubu yöllendiriyordur.

Normal insanmı onlar 😱😱😱 Zombilere nasıl söz geçiriyorlar zombiler parçalarlar
%99 normal insanlar. Zombi kanından falan üstüne sürünce anlamıyorlar ya, hem onların çıkardıkları anlamsız hırıltılara benzer şekilde konuşunca bizim salak zombiler ''aa bunlar bizim türümüzden değiller'' deyip dalamıyorlar.

Yarın bakarım

9x4

Negan Michonne'den bir açık nokta bulmak için baya uğraştı. Şimdilik bir işe yaramasa da ileride bir şeyler olacaktır. Michonne da gündüz çocuk bakarken tarlayla uğraşırken geceleri karanlık moda bürünüp zombi katliamları yapıyormuş

Rick'in sonunu da köprü ısrarı getiriyor. Bu şekilde ölmeyeceği belli zaten izlemiştim de köprü sahnesini, dev spoiler alıp öyle başladığım için diziye diyecek pek bir şeyim yok

Öylede heyecanı kalmaz konusan zombi olsun zaten o çaurma yatanlar zombiler konusuyor diyecekler

Gabriel ve Rosita aşkını nasıl buldunuz

Geç başlamanın bedeli.

Geç başlamanın bedeli.
Kütüğe az bile o sahneyi bildikten sonra hiç başlamasan daha iyiydi

maggie ye laf söyleyen çarpılır hogatha bu kaçıncı maggie salvon bundan sonra bende her bölüm daryl ı kalaylayacağım

o cam bölmeli sahne felaket berbattı sadece heyecan olsun diye katmışlardı oysa onca boş sahneyi gösterecekelrine maggie bir köşede sereserpe salınsa bölüm kaliteyi ona katlayacaktı

zaten michonle ile rick her bölüm çiftleşiyor yakında morcivert bir yavru daha dünyaya gelecektir

9x4

Geçen hafta izlemiştim ama yorum yapmaya üşendim.
Böyle güzel bölümlere yorum yapmazsam ayıp olur.

Daryl ve Maggie harakete geçti sonunda. Kesinlikle hak veriyorum bunlara. O Sığınak israf resmen. hiçbir şeyi beğenmiyorlar mırın kırın.

Daryli ile Rick çukura düşünce çok korktum bir şey olacak diye. Orada Daryl güzel konuştu bizi biraz gör filan sevdim o kısımları. Sonra zombi sahneleri harikaydı.

Neyse Rick çukurdan çıktı ve Daryl ile güzel vedalaştılar, sevindim buna. Düşmanca ayrılmadılar.

Son sahnede Rick o demir çubuğa saplandı ya bittim ben. O kadar üzüldüm ki.

Maggie bu bölüm yetişir demiştim ama diğer bölüme saklamışlar vedasını.