AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

9x11

Pek bir olay olmadı ama yine de sıkmadı.

9. bölümdeki Negan sahneleri = Bu bölümdeki Krallık sahneleri

Sadece Carol ve Ezekiel’ı atlamayalım onları da gösterelim manasında sahneler izledik. Önemli bir şeyler gelişse anlarım da böyle çok yavan kalmış. İlk başta Ezekiel’ın sağ kolu veya onlara yeni katılan kadını feda edecekler sandım ama yanıldım.

Bölümde Maggie’yi öldürmeye çalışan amca da vardı. Eşinden tanıdım.
Son anda bebeği ona vermeleri falan bence TWD’de alışık olmadığımız şeyler. Bu arada o bebeğin kurtarılmasını sağlayan Connie’ni için farklı şeyler kurmuştum kafamda orası basit olmuş.

Son anda Henry’nin yaptığına şaşırdık mı hayır... Daryl’a eşlik etmesi için başka karakter mi yoktu bu arada? Keşke Magna, Yumiko, Tara falan olsaydı. Belki gözden çıkaracakları içindir.

Bende unutmuşum yorum yapayım.

9x11

Alpha ve Negan sahneleri iyiydi. Oralarda gerildm. Carol ve Kocası sıkıcıydı her zaman ki gibi.

Alpha'nın bu kadar kötü olacağını beklemiyordum az kalsın ölecekti bebek. Orada ağzım açık kaldı.

Henry'e giderek uyuz olmaya başladım. Grubu aşırı tehlikeye sokuyor. Hiç böyle ergen karakterlere gerek yok.

Daryl'inin liderliği sevdim umarım iyice ele alır liderliği de adam eder bunları.

Carol kocası ve ekibi zaman dolsun diye yapılmış sahneler bişi demiycem.

Aaa bölüm başladı Carollarla tam izleme kapat diyorlar
Diğer kel kafalı kadını ciddiye almıyorum zaten yeni fragmanda görünen adamın kuklası olduğu belli koskoca twd e onu düşman etmezler

Bebeğemi birşey oldu diye tedirgin oldum sadece ayrıca Daryle Caroldan sonra şimdide o veleti bela ettiler bir an önce Negan ile Rick gibi ortak olup şunları falakaya yatırmaları lazım
@DarkLegenD

O adam Alfa’dan daha alt seviyede diye biliyorum kuklası olması saçma olur