Bir ara bir ayağı çukurdaydı sakalları dökülüyordu ama bir kendine gelmiş baksana şuna @DarkLegenD dinamik olmuş bir yakışıklılık falanHayret gebermiş, içi geçmiş demedin hala çocuğa
Bir ara bir ayağı çukurdaydı sakalları dökülüyordu ama bir kendine gelmiş baksana şuna @DarkLegenD dinamik olmuş bir yakışıklılık falanHayret gebermiş, içi geçmiş demedin hala çocuğa
Hoş durmuyor bırak üzerinde yakısanlar yapsınHoşuma gitti nedense.bende küfür gibi algılıyorum.
Özele gel
Sevgili yaptıysaBir ara bir ayağı çukurdaydı sakalları dökülüyordu ama bir kendine gelmiş baksana şuna @DarkLegenD dinamik olmuş bir yakışıklılık falan ?A
@MasacRE bizden daha keyifli izliyor @Forumdash a yaranacam diye bitsin diye gelmişBitmesin de zati. Şuan fısıldayanlar konusu güzel gidiyo.Biraz daha aksiyon olsa tadından yenmez.
Evet @MasacRE beni şaşırtıt@MasacRE bizden daha keyifli izliyor @Forumdash a yaranacam diye bitsin diye gelmiş ?A@DarkLegenD @dreamy
Kıza da pehhler bu şimdiBir zavallı kız bulup kaçırmıstır bir ormana ?A@DarkLegenD
Kötü karar olarak daha ne verdi ki şuan Alfa? Kızını geri aldı mı aldı.
Sen olayı insani bakıyorsun hala. Karşında ki kadın insancıl duygularını yitirmiş. Tamamiyle farklı bir tür.
Ben de ne zamandır kullanmıyordum. İyi ki aklıma getirdin bölümü yorumlarken yararlanırımAaa şu buzlamalayı bırak @Forumdash @MasacRE @dreamy kullansın ayoll onlara yakısırKüfür etmiş biplemişler yada firirkik vermiş sansurlemişler gibi duruyor@Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
'sevgili' ne demek?Sevgili yaptıysa@DarkLegenD
Aa, o zaman öğrenmeyeyim, öğretecek kişi çok tehlikeli çünkü.
Hala izleyemedim. IMDb puanı da beni zamanında izletmeye yetmedi. Yine sona kalmam umarım...
Alfa ve Daryl sahneleri iyiydi. Carol ile kocasının sahneleri sıktı beni, annemde pek beğenmedi bölümü aslında. 🙄 Ben beğendim.Hala izleyemedim. IMDb puanı da beni zamanında izletmeye yetmedi. Yine sona kalmam umarım...
'sevgili' ne demek?
Aa, o zaman öğrenmeyeyim, öğretecek kişi çok tehlikeli çünkü.
Kelin merhemi olsa kendi basına sürer zaten
Aaa Carol varsa bölüm güzeldir zçok bekletmemek lazım yine.Alfa ve Daryl sahneleri iyiydi. Carol ile kocasının sahneleri sıktı beni, annemde pek beğenmedi bölümü aslında. 🙄 Ben beğendim.
@Forumdash @MasacRE @DarkLegenD Bu buzlamayı kullanırkan küfür ediyor gibi görünüyorlar ama senle @Harunnn60 daha narinsiniz siz kullanınca firikiki vermiş buzlamıslar gibi duruyorBen de ne zamandır kullanmıyordum. İyi ki aklıma getirdin bölümü yorumlarken yararlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?