Artık görünce beni ateş basıyor öyle sıktı yani. Sen hala nasıl izliyorsun hayret ediyorum gerçi sen dizi bırakmazsın.Bu sezon biraz geride kaldım ama izliyoruz cnm
Artık görünce beni ateş basıyor öyle sıktı yani. Sen hala nasıl izliyorsun hayret ediyorum gerçi sen dizi bırakmazsın.Bu sezon biraz geride kaldım ama izliyoruz cnm
Hepimize nazar değdi @Harunnn60 bile yarıda kaldı @destere öyle @Yiğitt Zaten askerden geldinden beridir bakamıyor , Bende yarıda kaldımArtık görünce beni ateş basıyor öyle sıktı yani. Sen hala nasıl izliyorsun hayret ediyorum gerçi sen dizi bırakmazsın.
Aaa laf ediyon ama hepimiz duraksadık sen bitirdin6'dan sonra izlemem hataydı @Çiğdem- Negan geldi dizinin ağzına
Öbür konuda dedim şimdi Orayı okuAaa laf ediyon ama hepimiz duraksadık sen bitirdin
Finali çok kötüydü, saçmalıklar silsilesi yaşandı resmen. Ama devam ederim herhalde ya dile kolay 8 sezon izlemişiz artık sonunu getirmek lazım
Finali çok kötüydü, saçmalıklar silsilesi yaşandı resmen. Ama devam ederim herhalde ya dile kolay 8 sezon izlemişiz artık sonunu getirmek lazım
Sen Faruk beye bakma bu kadar sezon olmuş bitene kadar devamÖbür konuda dedim şimdi Orayı oku
Biz söve söve de olsa izliyoruz, sen @Harunnn60 sözde çok hayransınız diziye, hala çok seviyorsunuz güya ama izlediğinizi göremiyoruz nedenseSen Faruk beye bakma bu kadar sezon olmuş bitene kadar devam
Aaa 10 dan gerisi yok bende bir başlasam bitiririm ayoll 9 en son izledim sanırım onuda çok hatırlamıyorumBiz söve söve de olsa izliyoruz, sen @Harunnn60 sözde çok hayransınız diziye, hala çok seviyorsunuz güya ama izlediğinizi göremiyoruz nedense
Ben Rick'in dönüşümünden rahatsızım. En sevdiğim karakter en iğrenç karakter oldu.Finali çok kötüydü, saçmalıklar silsilesi yaşandı resmen. Ama devam ederim herhalde ya dile kolay 8 sezon izlemişiz artık sonunu getirmek lazım
Sen 9.sezonu **ah izlersin Megeei seviyormuydun senSen Faruk beye bakma bu kadar sezon olmuş bitene kadar devam
Klavyeye basan parmakların bal tutsun yalasınBiz söve söve de olsa izliyoruz, sen @Harunnn60 sözde çok hayransınız diziye, hala çok seviyorsunuz güya ama izlediğinizi göremiyoruz nedense
Ne olmuş ki onaBen Rick'in dönüşümünden rahatsızım. En sevdiğim karakter en iğrenç karakter oldu.
Sen 9.sezonu **ah izlersin Megeei seviyormuydun sen
Aaa yok ama hevesimi kaçırdınSpoi yemek istiyormusun
Ben eskiden de sevmezdim zaten de son hali iyice saçma sapan bir şey oldu çıktı. Başka rahatsız olduğum şeyler de var, yazarım bir ara üşenmezsemBen Rick'in dönüşümünden rahatsızım. En sevdiğim karakter en iğrenç karakter oldu.
Sen 9.sezonu **ah izlersin Megeei seviyormuydun sen
Hay senin üşengeçliğineBen eskiden de sevmezdim zaten de son hali iyice saçma sapan bir şey oldu çıktı. Başka rahatsız olduğum şeyler de var, yazarım bir ara üşenmezsem
Bak bir sözde Twd'ci de burada @Forumdash @Çiğdem- Twd'ye en ufak bir laf söyledik mi hemen olmamış atar, ama izlemeye değer bulmuyormuş beyefendiBen sezon finali olduğunu unutmuşum. Son sahneyi bile hatırlamıyorum. +500 mb'yi bunun için harcayamam galiba.
Ekleme: 15. bölümü bile izlememişim.
Ondan değil, bölümü izlemeyi unutmuşum. Yoksa dizi çok muazzam gidiyor.Bak bir sözde Twd'ci de burada @Forumdash @Çiğdem- Twd'ye en ufak bir laf söyledik mi hemen olmamış atar, ama izlemeye değer bulmuyormuş beyefendi
Tamam kısaca yazacağım o zaman özet geçerimHay senin üşengeçliğine