- Reaksiyon puanı
- 29,878
- Puanı
- 1,059
Ordan hiç dizi indirmedim ama orjinal dilde geliyor sanırım onu ne yapıyorsunuz
Altyazı indiriyorsun videonun içine atıyorsun
Ordan hiç dizi indirmedim ama orjinal dilde geliyor sanırım onu ne yapıyorsunuz
hahaha çokta farkı yokmuş biz her hafta site arayacaz sizde alt yazı arayacaksınız ayolAltyazı indiriyorsun videonun içine atıyorsunGerçi altyazı sitelerine de el attılar ama başka yerlere yüklüyorlar yine oralardan indiriyoruz
Tek çare torrent bu sitelerin hepsinden kaldırılıyor TWD. Bilmiyorsan öğretelim sana o şekilde izlersin ancak bundan sonra
Bu arada bölümü az önce izledim de klasik birkaç karakterli sıkıcı TWD bölümüydü. İzlemeseniz de bi şey kaybetmezsiniz yani
2.bölümü bilmem ama 1.bölümü bir an önce izlemelisin@Çiğdem- laptopum tamirde malesef izleyemiyorum.eski bir laptop var onunda kendine hayrı yok her son nefesini verecekmiş gibi çalışıyor.
Cafeden filan indireceğim artık.ss
@DarkLeqenD ne olmamış la
''Bu arada bölümü az önce izledim de klasik birkaç karakterli sıkıcı TWD bölümüydü. İzlemeseniz de bi şey kaybetmezsiniz yani''
İzlemesenizde olur ne demek laEee ?Güzel miydi yani bu bölüm bi geçen bölüme bak bi de buna
İzlemesenizde olur ne demek labana göre de 1.sezon izlenmese olurKaplan vardı lan kaplan daha ne olsun
Ben bu tarz bölümleri seviyorumSanki öyle deyince izlemeyecek milletKötüydü işte, zaten TWD'nin bu karakterleri ayırıp bölüm çekmesini hiç sevmiyorum. Bir an önce Kralın grubuyla Ricklerin birleşmesi lazım
Ben bu diziyi izlemiyorum 2. bölümde atı yediklerini gördükten sonra bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?