AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x1

Sezon bitmeden nihayet izleyebildim.

Farklı olmaya çalışmasını takdir ettim ama olmamış yani bildiğin hiç olmamış. Çok sıkıcıydı bir de 1 saati aşkın süre yapmışlar zar zor tamamladım. İnşallah bundan sonraki iki bölüm gerçekten iyidir yoksa ciddi olarak bırakmayı düşüneceğim...

4/10

6x3'den sonra bırakma düşüncesini unut.

Ilk bölüm icin katılıyorum ama 2 ve 3 süper.
Bence bırakmayacaksın.

İlk bölüm için ben de aynen bu yorumu yaptım fakat 2 ve 3. bölümleri izledikten sonra ilk bölüm fiyaskosunu unutacağına eminim.

Neymiş rahip mis.
Nanik sana destere.

ilk bölüm diziyi uzun zamandır beklediğimiz için kötüde olsa iyi gibi kabul ettik sende aynı durum yaşanmamış
ikinci hele üçüncü bölümü izleyince ilk bölümün ne kadar kötü olduğunu daha iyi anlamış olduk

bundan sonraki bölümlerde daha bir güzelleşiyor dizi sadece o kadar tiyo verelim

Neymiş rahip mis.
Nanik sana destere.
tahmin yürüttük ismi üstünde tahmin yani
hep tutacak değil ya işte kırk yılda bir böyle tutmadığıda oluyor

Sen tahmin yapma tamam.

ama bundan 3 sezon önce carol ölmeyecek boşuna beklemeyin dedim üç sezondur tahminim tutuyor
)

Ölecek diyen kimdi.
Kadın çok akıllı ayrıca niye ölsün. Geçen sezon Son duraktan kurtardığı sahne bu sezon ekini kurtardı. Muhteşem bir kadın.

Ölecek diyen kimdi.
Kadın çok akıllı ayrıca niye ölsün. Geçen sezon Son duraktan kurtardığı sahne bu sezon ekini kurtardı. Muhteşem bir kadın.
senarist salak ne diyim
carol un milleti kurtardığı yerlerde maggie ye bişeyler yazsa maggie kurtarırdı kabiliyet carol da değil ona kıyak çeken senaristte

6. Sezon 2. Ve 3. Bölümü izledim. Harikaydı.

W'nin adamları nasıl vahşi öyle.😱 Tırstım baya baya ama Carol reis affetmez. Helal olsun kadına nasıl zeki bir kez daha etkiledi beni.

Korna olayını iyi kurmuşlar. Dizinin her sahnesinde 1 kişi rahat öldü.

Gleen öldü hemde fok yolunda o adam için ölünür mü bee. Safım gitti. İddialarıda okudum oradan yara almadan çıkması imkansız. Hadi diyelim yara almadı ilk sezon ki Ricklerin kanı üzerlerine bulaştırma olayını demişler ama acayip mantıksız çünkü orada zombinin dalağıni kanıni falan vücuda sürülüyordu. Nicolas'ın kanı üzerine sürülmüş ise zombileri daha çok çeker. Oradan ancak dikkat dağıtılarak kurtulur. Onda da yara almadan kalkması saçma olur yaralı olarak Maggie'ye gider ve orada Maggie'nin kaç bölümdür konuşmama ağlamama enerjisini alırız. Her türlü ölecek yani bence.

Son sahne olaydı. Rick ne yapacak büyük heyecan oldu. Dizi çok heyecanlı gidiyor Cidden.

2. Bölüm 9.3/10
3. Bölüm 9.5/10

Sonunda olaya gerçekçi bakan birisi daha.

özellikle 6x3. çok daha güzel gibiydi
@Harunnn60 un
japon çekirdeğini kurtarmak için bir çok girişimde bulunmasını anlıyoruz ama o adam kurtulmaz ordan dediğin gibi taze kan bulaşmış çekirdeğe zombiler affedermi? çekirdek dua etsin sadece yesinler, niyeti bozup tecavüze yeltenende çıkabilir

rick i pek sevmemde o panik hali görülmeye değerdi o da gidici gibi mi dersin ? büyük ihtimalle kurtarır paçayı ...
maggie yi zaten sadece ağlatmak için senaryo yazıyorlar oysa öyle iğrenç çirkinleşmiş bir dünyada maggie bir gül gibi duruyor ona yazılan senaryo böylemi olmalıydı kız daha aktif olmalı daha bir olaylara müdahale etmeli arada bir banyo yapmalı felan

carl ölecek diye bişey duymuştum umarım doğrudur dizideki c ile başlayan kaç şahsiyet varsa ölsün michone un rolü artsın maggie grubun duygusal lideri michone ise akıllı lideri olsun dünyada zombiler ve insanlar tükensin bu ikisi kalsın yeterli

Rick reise tabu ki bir şey olmayacak.
Bu imkansız yani. Artık bir yerleşik düzen ve partner bekliyoruz ona.
Carl ölebilir ama.

Carol'ı neden sevmiyorsunuz kadın ağzında kuş tutsa yaranamiyor Size halbuki ki bir onu yapmadı. Maggie bence de çok pasif. Geçen sezon kardeşi öldüğünden sonra bir duruldu. Gleen ile bile sahnesi yok.