Farklı olmaya çalışmasını takdir ettim ama olmamış yani bildiğin hiç olmamış. Çok sıkıcıydı bir de 1 saati aşkın süre yapmışlar zar zor tamamladım. İnşallah bundan sonraki iki bölüm gerçekten iyidir yoksa ciddi olarak bırakmayı düşüneceğim...
Farklı olmaya çalışmasını takdir ettim ama olmamış yani bildiğin hiç olmamış. Çok sıkıcıydı bir de 1 saati aşkın süre yapmışlar zar zor tamamladım. İnşallah bundan sonraki iki bölüm gerçekten iyidir yoksa ciddi olarak bırakmayı düşüneceğim...
uzun bir süre ara verdikten sonra başlayınca ilk beş dakika konuya uyum sağlayamadım, yaw noluyor zombiler niye trencilik oynuyor diyordumki, yavaş yavaş hafızamdaki görüntüler yerli yerine oturmaya başladı
güzel bir başlangıç oldu, bol bol iğrenç zombi görüntüleri izledik? ben bir çok arkadaşın aksine TWD de zombilerin bollaşmasından yana değilim.. karakterlerin hikayesi, aralarındaki çatışmalar, tartışmalar, dünyaya bakışlarının farklı farklı oluşu, her birinin renkli dünyasını daha çok seviyorum. özellikle işin o kısımları beni daha çok bağlıyor diziye... yoksa bakalım hangi zombi tele takılıp bağırsağı kıçı başı dağılacak diye özel bir merakım yok
spoiler a geçmeden önce açık açıkta konuşacağım şeyleri yazayım uluorta
, ilk bölümde yine @cevaa nın rick reisi ve @Çiğdem- in daryl ına bişey olmadı, hala yaşıyorlar nedense !!! rick ergenik oğlu carl ı yanına alsa, darly da kart sevgilisi carol u yanına alsa.. dörtlü grup halinde gidip ayrı bir kolonide yaşayıp bizim michone ve maggie yi özgür bıraksalar dizi cennete dönecek
yine bir kaç arkadaşımızın rahatsız olduğu siyah beyaz görüntüler bence güzellik katmıştı diziye. bu konudada @sokak sanati na katılayım bari... genelde onun dediklerine katılmak pek akıl işi deği,l ama kırk yılda bir doğru söylüyor. siyah beyaz görüntüler geçmiş ve şimdiki sahneler arasındaki geçişte kolaylıkla seyircinin ayrım yapmasını sağlıyordu. güzel bir uygulama bence, bizim dizilerde aslında bundan daha güzel bir uygulama var: mesela 1970 leri anlatırken böyle eskitilmiş resim tarzında kırmızı mavi tonlarının ağırlıkta olduğu görüntülerle değişik bir hava katıyor diziye bizim değişikler
konu dağılmadan toparlayayım ? bu yönetmenede iki çift laf edelim, zayıf her an her yerde bir halt işler, kötü her zaman kötüdür değişmez! hatalıyı imha edeceksin tarzı bir yaklaşımı var gibi? yönetmende bir hitler anlayışı sezdim
... o açıdan hep hatalıların öldürülmesine tüm grup karşı çıkarken rick öldürülmesinden yana tavır alıyor, sonra tabi tecrübeyle yaşanıyorki neymiş? rick haklıymış, seyircide buna şartlandırılıyor işte bak zamanında rick öldürelim demişti ama grup karşı çıktı, peki noldu şimdi affedilen adam bir halt daha yedi, demekki rick haklı ? oysa haklı olan rick değil şaftı kaymış senaristin o tarz senaryo yazmasından kaynaklı
.. tamam bazı insanlar kolay kolay doğru yola gelmez ama yani toptan imha etmek de olmazki? bir iki şans daha vermek lazım? peki naparsın, en fazla almazsın operasyona evinde araba yıkatırsın? madem savaşta işe yaramıyor ver küreği eline gitsin tarlaya bostan eksin ?
herkesin usta zombi avcısı olması şart değil yeteneği neyse ona yönlendir
)
bölümün sonunda zombi ordusunun dikkatini çeken korna sesi büyük ihtimal ya rahipten çıktı ya da nicholastan diye tahmin diyorum? bu iki şıktan biri olursa yine senaristin rick i haklı çıkarmak için uğraş veridiğine işaret olacaktır
güzel maggie her zamanki gibi konu mankeni gibiydi iki çift kelime alamadık ağzından bari gidip bir kuytuda banyo yapsaydı
michone her zamanki asaletiyle salınıyordu ama onada iki kelime konuşturmadılar
margo adlı zenci abimiz bayağı tecrübe kazanmış yollarda bir değnek çevirişi var ustalık kokuyor o değneğin rick e saplanmasını diliyorum
zombileri sese doğru yöneltme fikri akıllıcaydıda bugüne kadar yollarda niye uygulamadılar anlamadım? birde iki zombi çıkınca panikle baltalara sarılan bizim kahramanlarımız bu kez zombi ordusunun arasında şeylerini sallaya sallaya dolaşıyorlardı korkusuzca o kısmıda tam çözemedim
W'nin adamları nasıl vahşi öyle.😱 Tırstım baya baya ama Carol reis affetmez. Helal olsun kadına nasıl zeki bir kez daha etkiledi beni.
Korna olayını iyi kurmuşlar. Dizinin her sahnesinde 1 kişi rahat öldü.
Gleen öldü hemde fok yolunda o adam için ölünür mü bee. Safım gitti. İddialarıda okudum oradan yara almadan çıkması imkansız. Hadi diyelim yara almadı ilk sezon ki Ricklerin kanı üzerlerine bulaştırma olayını demişler ama acayip mantıksız çünkü orada zombinin dalağıni kanıni falan vücuda sürülüyordu. Nicolas'ın kanı üzerine sürülmüş ise zombileri daha çok çeker. Oradan ancak dikkat dağıtılarak kurtulur. Onda da yara almadan kalkması saçma olur yaralı olarak Maggie'ye gider ve orada Maggie'nin kaç bölümdür konuşmama ağlamama enerjisini alırız. Her türlü ölecek yani bence.
Son sahne olaydı. Rick ne yapacak büyük heyecan oldu. Dizi çok heyecanlı gidiyor Cidden.
W'nin adamları nasıl vahşi öyle.😱 Tırstım baya baya ama Carol reis affetmez. Helal olsun kadına nasıl zeki bir kez daha etkiledi beni.
Gleen öldü hemde fok yolunda o adam için ölünür mü bee. Safım gitti. İddialarıda okudum oradan yara almadan çıkması imkansız. Hadi diyelim yara almadı ilk sezon ki Ricklerin kanı üzerlerine bulaştırma olayını demişler ama acayip mantıksız çünkü orada zombinin dalağıni kanıni falan vücuda sürülüyordu. Nicolas'ın kanı üzerine sürülmüş ise zombileri daha çok çeker. Oradan ancak dikkat dağıtılarak kurtulur. Onda da yara almadan kalkması saçma olur yaralı olarak Maggie'ye gider ve orada Maggie'nin kaç bölümdür konuşmama ağlamama enerjisini alırız. Her türlü ölecek yani bence.
Son sahne olaydı. Rick ne yapacak büyük heyecan oldu. Dizi çok heyecanlı gidiyor Cidden.
Kurtarmak için çok uğraşmış forum ama imkansız yani. Kurtulursa yaa çok zeka örneği bir şey olmalı yada yara alıp eve kaşar gidecek şekilde kurtulmalı başka çıkar yolu yok.
özellikle 6x3. çok daha güzel gibiydi @Harunnn60 un
japon çekirdeğini kurtarmak için bir çok girişimde bulunmasını anlıyoruz ama o adam kurtulmaz ordan dediğin gibi taze kan bulaşmış çekirdeğe zombiler affedermi? çekirdek dua etsin sadece yesinler, niyeti bozup tecavüze yeltenende çıkabilir
rick i pek sevmemde o panik hali görülmeye değerdi o da gidici gibi mi dersin ? büyük ihtimalle kurtarır paçayı ...
maggie yi zaten sadece ağlatmak için senaryo yazıyorlar oysa öyle iğrenç çirkinleşmiş bir dünyada maggie bir gül gibi duruyor ona yazılan senaryo böylemi olmalıydı kız daha aktif olmalı daha bir olaylara müdahale etmeli arada bir banyo yapmalı felan
carl ölecek diye bişey duymuştum umarım doğrudur dizideki c ile başlayan kaç şahsiyet varsa ölsün michone un rolü artsın maggie grubun duygusal lideri michone ise akıllı lideri olsun dünyada zombiler ve insanlar tükensin bu ikisi kalsın yeterli
Kurtarmak için çok uğraşmış forum ama imkansız yani. Kurtulursa yaa çok zeka örneği bir şey olmalı yada yara alıp eve kaşar gidecek şekilde kurtulmalı başka çıkar yolu yok.
Yani ben o karaktere karşı nötrdüm. Olsa da olur olmasa da. Sadece cok ani oldu. Ben ani şeyleri sevmem. :/ Dizide ki diğer şeyler daha yavasti izleyiciler anlıyordu ne olacağını ama bunda hemen oldu.
özellikle 6x3. çok daha güzel gibiydi @Harunnn60 un
japon çekirdeğini kurtarmak için bir çok girişimde bulunmasını anlıyoruz ama o adam kurtulmaz ordan dediğin gibi taze kan bulaşmış çekirdeğe zombiler affedermi? çekirdek dua etsin sadece yesinler, niyeti bozup tecavüze yeltenende çıkabilir
rick i pek sevmemde o panik hali görülmeye değerdi o da gidici gibi mi dersin ? büyük ihtimalle kurtarır paçayı ...
maggie yi zaten sadece ağlatmak için senaryo yazıyorlar oysa öyle iğrenç çirkinleşmiş bir dünyada maggie bir gül gibi duruyor ona yazılan senaryo böylemi olmalıydı kız daha aktif olmalı daha bir olaylara müdahale etmeli arada bir banyo yapmalı felan
carl ölecek diye bişey duymuştum umarım doğrudur dizideki c ile başlayan kaç şahsiyet varsa ölsün michone un rolü artsın maggie grubun duygusal lideri michone ise akıllı lideri olsun dünyada zombiler ve insanlar tükensin bu ikisi kalsın yeterli
Bu imkansız yani. Artık bir yerleşik düzen ve partner bekliyoruz ona.
Carl ölebilir ama.
Carol'ı neden sevmiyorsunuz kadın ağzında kuş tutsa yaranamiyor Size halbuki ki bir onu yapmadı. Maggie bence de çok pasif. Geçen sezon kardeşi öldüğünden sonra bir duruldu. Gleen ile bile sahnesi yok.