Biliyorum.O yüzden etiketlemedim seni.![]()
Benim gibi dizi izleyen yok, 2-3 gün izliyorum 2-3 ay ara veriyorum.
Biliyorum.O yüzden etiketlemedim seni.![]()
Anladım.Biliyorum.
Benim gibi dizi izleyen yok, 2-3 gün izliyorum 2-3 ay ara veriyorum.Bu yakınlarda 5'e başlarım belki. İlk 3 bölümüne göz atmıştım ama tamamını izlememiştim.
![]()
aslında bende aynen öyleyim ya 2-3 gün izlerim baya bi ara veriyorum mesela arrow 1. sezonu izledim sonra 2.sezon çıktı onu izlemedim 3. sezonda geldi halen izlemedim şuan 2. sezona başlıyorum the flash 2 bölüm izledim sonra durdurdum değişik bi izleme sitilim varBiliyorum.
Benim gibi dizi izleyen yok, 2-3 gün izliyorum 2-3 ay ara veriyorum.Bu yakınlarda 5'e başlarım belki. İlk 3 bölümüne göz atmıştım ama tamamını izlememiştim.
![]()
Aynen öyleyim ben de. Yarım kalan bir kaç dizim daha var. Ama hala devam etmiyorum.aslında bende aynen öyleyim ya 2-3 gün izlerim baya bi ara veriyorum mesela arrow 1. sezonu izledim sonra 2.sezon çıktı onu izlemedim 3. sezonda geldi halen izlemedim şuan 2. sezona başlıyorum the flash 2 bölüm izledim sonra durdurdum değişik bi izleme sitilim var
aynen onun için bi önceki bölüme şöyle kısaca bi özet geçiyorum sonra izliyorum aslında bölye parça parça izleyince daha zevkli oluyorAynen öyleyim ben de. Yarım kalan bir kaç dizim daha var. Ama hala devam etmiyorum.
Böyle uzun aradan sonra izleyince yeniden diziye odaklanmak özellikle ilk birkaç bölümde zor oluyor.![]()
fear the walking dead da başlıyor onun konusunu da açtım onada bak.Fena fragman olmamış. 5. sezon gibi kötü bir sezondan sonra toparlamaları lazım. Yeni sezon umarım güzel olur..
Gördüm gördüm, bakıyorum şimdi.fear the walking dead da başlıyor onun konusunu da açtım onada bak.![]()
5. sezon da demin bitti hemen 6. sezon fragmanını izledim, çok iyi gözüküyor yalnız Morgan neden Rick'e düşman olmuş onu anlamadım.
Bekliyoruz Ekim'i.... Birde neden Fox logosuyla yayınlanıyor fragman ne alaka.![]()
Ben de kim alıntılayıp Fox değil Fx diyecek diye bekliyordum.Fox değil lan o. FX.Dünyaya dağıtımcı şirketi sanırım.
![]()
Ben de kim alıntılayıp Fox değil Fx diyecek diye bekliyordum.
Fragmanda "Fox" yazıyor kenarda ilk sayfadaki. :S FX Fox'un mu oluyor benim kafam karıştı.![]()
FX'i biliyorum yahu o kadar da cahil değilim.Türkçe yayını yaa bu. FX kanalı yayınlıyor Türkiye'de ve altyazılı halinide onlar hazırlayınca Fx koymuşlar.Fox ile alakası yok.
Fox yazısı nerde onu görmedim.
FX'i biliyorum yahu o kadar da cahil değilim.
İlk sayfaya git ana konudaki videonun sonuna bak kocaman FOX yazıyor.Ben deli değilim bakınca görcen. .ss
İlk sayfadaki orjinal tanıtımı diyorum.Az önce alt yazılı tanıtımı izledim. Onu diyorsun sandım.![]()
İlk sayfadaki orjinal tanıtımı diyorum.Fox yazıyor.
![]()
Dizi Fox'a mı transfer oldu acaba, neyse daha fazla etrafa cehalet saçmadan çıkıyorum.Aynen. Onu çözemedim. Tıkladım bildiğimiz fox çıktı.Değişik bencede.
Bence o kadar cahil muameslesi yaptım sana.![]()