The Walking Dead 6.Sezon Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
The-Walking-Dead-Season-6.jpg

Büyük Gün Geldi Çattı!
Reyting rekorları kıran efsane dizi The Walking Dead 6.Sezon başlıyor!

İşte Tanıtım Fragmanı!

Yapımcılığını AMC'nin üstlendiğini The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.

Yeni Sezon 11 Ekim'de Başlıyor!

@OzaN @destere @Çiğdem- @cevaa @BesaleT @GreatOttaman @Yiğitt @xemrexxx @xemrexxx @Forumdash @Titanium @mrt-06 @sürgünüm @Tolstoyevski

Son düzenleme:
Fragmanı daha izleyemedim ama gelen tepkiler cok iyi. Bu arada diziyi değilde fragmanı yorumlarsak iyi olur.

Halen devam mı ediyor? Aslında 2.sezondan sonra çöp, nerede o eski TWD? Bir zamanlar GOT kadar popülerdi, şimdilerde Arka Sokaklar gibi sıradan ve unutulmuş.
Unutulmuş fazla olmadı mı? Bu dizi ABD'nin en çok izlenen dizisi değil mi? Empire bile geçemedi yanlışım varsa düzeltin. :)

fragman çok iyi görünüyor ayy umarım çok kaliteli bir sezon geçiririz
bu dizi 4.sezonun mini sezon arasından sonra bozulmaya baslamıstı 4.sezonun 2.yarısı çok düşüktü ve 5.sezonada bu yansıdı malesef
umarım 2 sezon aradan sonra tekrar üst düzey bir sezon görürüz
6.sezonun tanıtımıda çok umut veriyor 🙂🙂🙂

ilk 3 sezon efsaneydi ben 12 saat uyuyan birisiyim hiçbir şey için uykumu bölmem ama ilk 3 sezonda twd için sabah 6 larda 7 lerde okadar çok uyandımkı ingilizce versionu izlemek için hemde ingilizceyi izleyip tekrar uyurdum uyanıncada türkçe yazı çıkardı türkçe yazıyı izlerdim bu seferde yanı yıllık 20 güncl dizim olur ama ben bugüne akdar sadece twd için sabahın köründe kalkıp uykumu böldüm hemde ingilizce izlemek için anlamasamda
ilk 3 sezon okadar etkilidir daha iyi örnekte kendi açımdan veremem🙂

fragman çok iyi görünüyor ayy umarım çok kaliteli bir sezon geçiririz
bu dizi 4.sezonun mini sezon arasından sonra bozulmaya baslamıstı 4.sezonun 2.yarısı çok düşüktü ve 5.sezonada bu yansıdı malesef
umarım 2 sezon aradan sonra tekrar üst düzey bir sezon görürüz
6.sezonun tanıtımıda çok umut veriyor 🙂🙂🙂

ilk 3 sezon efsaneydi ben 12 saat uyuyan birisiyim hiçbir şey için uykumu bölmem ama ilk 3 sezonda twd için sabah 6 larda 7 lerde okadar çok uyandımkı ingilizce versionu izlemek için hemde ingilizceyi izleyip tekrar uyurdum uyanıncada türkçe yazı çıkardı türkçe yazıyı izlerdim bu seferde yanı yıllık 20 güncl dizim olur ama ben bugüne akdar sadece twd için sabahın köründe kalkıp uykumu böldüm hemde ingilizce izlemek için anlamasamda
ilk 3 sezon okadar etkilidir daha iyi örnekte kendi açımdan veremem🙂
Bende yorumlarım birkac gün sonra :D

tanıtım ksiyonlu gösteriyor özellikle twd çok durgundu son sezonalrda 6.sezon aksiyonlu bir tanıtım gelmiş ama inş sezon boyunca o aksiyonu görürüz durgunluk bu diziye yakışmıyor cnm 🙂🙂🙂
Cok haklısın son sezonda biraz durgunlaştı ama son bölümler cok iyiydi biliyorsun :D içimde bir his var 6.sezon cok iyi olacak.

5. sezona daha geçemedim, izledikten sonra bu fragmana baksam daha iyi. :D