Yok artık.Ben ona hiç üzülmedim.
Kocasına neler yaptı melunkafa.
Yok artık.Ben ona hiç üzülmedim.
Kocasına neler yaptı melunkafa.
Sevilmez mi o ya.Michone dışarıdan sert, soğuk biri gibi gözükse de aslında çok duygusal birisi ve bir o kadar da insancıl, seviyoruz seni [HASHTAG]#Michone[/HASHTAG].![]()
Hayır hiç.Yok artık.hic mi üzülmedin ya?
![]()
Sizin gibiler yüzünden Sevilmedi kadın zaten.Sevilmez mi o ya.
Çocuğunu kaybetti kolay mı? Ayrıca Carl ile çok iyi anlaşıyorlar.5. sezonda Carl ve babası bir eve sığınmışlardı ya Vali hapishaneyi bastıktan sonra o sahnede kapı çalmıştı ve Rick dışarıda kim var diye baktığında Michone'yi görünce çok sevinmişti.
Hayır hiç.![]()
O 4. sezonda olmadı mı?Sevilmez mi o ya.
Çocuğunu kaybetti kolay mı? Ayrıca Carl ile çok iyi anlaşıyorlar.5. sezonda Carl ve babası bir eve sığınmışlardı ya Vali hapishaneyi bastıktan sonra o sahnede kapı çalmıştı ve Rick dışarıda kim var diye baktığında Michone'yi görünce çok sevinmişti.
Hayır hiç.![]()
O 4. sezonda olmadı mı?
Birde Carl ile çikolatasına tren raylarında kenardan yürüme oyunu oynadıkları sahne çok güzeldi.Sevdiği çikolatayı eline saklamıştı Carl kaptı elinden.
![]()
Teşekkürler.TWD'yi kardeşim izliyordu
ama ben izlemediğim için katılamıyorum.![]()
Video Almanya'dan izlenmiyor dimi?TWD ile uzaktan yakindan alakam yok bu yüzden katilamiyorum![]()
evet tahmin ettim hatta video yayınlandıktan sonra sen aklıma geldin hemen
Daha önce sevmiyorum demiştin anlamadım ben. 🙂Ooo TWD alırım bir dal, en sevdiğim dizi![]()
![]()
![]()
Ooo TWD alırım bir dal, en sevdiğim dizi![]()
![]()
![]()
🙂 Biz buna ironi diyoruz şapşik 🙂 Böyle harmoni gibi bir şeyDaha önce sevmiyorum demiştin anlamadım ben. 🙂
Aman ben ironi mironi tanımıyorum, öyle de bir karakter dizide yok zaten. 😉🙂 Biz buna ironi diyoruz şapşik 🙂 Böyle harmoni gibi bir şey![]()
![]()
yok günahımı alma senide konuda bir yerde etiketlemiştim.Yuh Yuh ! @Harunnn60 dizinin benden büyük fanı yok beni etiketlemiyorsun. Ayıp ayıp.![]()
Bilmiyorum bana hiç bildirim gelmedi.yok günahımı alam senide konuda bir yerde etiketlemiştim.sonra sen bakmayınca kaldırdımm
![]()