Sende izledigin kadarına oy verirsin?Son sezonu hala izleyemedim pek sarmiyor sanki![]()
Teşekkürler.Ne diyebilirim ki a dan z ye bütün karakterlerden nefret ediyorum ama madem öyle 3.sezondan sonrasını göz önüne almadan oylarım.![]()
erkeklerden darly kadınlardan michonne bence vadinin polatı kadar kesin bu ikilinin seçileceği eğer forumdakıler yamuk yapmazsa tabi hahaha@Çiğdem- merak ettim. Favorin kim? Erkeği biliyoruzda bayanı merak ettim![]()
hadi ya çok şaşırdım. 😱erkeklerden darly kadınlardan michonne bence vadinin polatı kadar kesin bu ikilinin seçileceği eğer forumdakıler yamuk yapmazsa tabi hahaha
![]()
diğerlerini tutucak halim yok cnm
Teşekkür ederim.@Harunnn60 hayırlı olsun katılmak isterdim ama tatile gidiyorum dönünce katılma imkanım olursa katılabilirim.
Başarılar.![]()
Michone benim de favorim.En iyi kadın oyuncu kesinlikle Andrea.Ve Mıchone.Andrea'nın öldüğü bölümde 1 gün boyunca ağladım gerçekten hiç bu kadar duygusal olmamıştım.
En iyi erkek oyuncu da kesinlikle ama kesinlikle Daryl.![]()
Michone benim de favorim.![]()
Kim?Spoiler içinde yaz merak ettim. A mı?@*YıldırıM* sen deyince benim aklıma geldi.bende birisi ölünce gözümden yaş geldi zar zor tuttum aglamamak icin.
![]()
A'da baya üzüldüm. Ama...Kim?Spoiler içinde yaz merak ettim. A mı?
Michone dışarıdan sert, soğuk biri gibi gözükse de aslında çok duygusal birisi ve bir o kadar da insancıl, seviyoruz seni [HASHTAG]#Michone[/HASHTAG].Az kalsın spoiler içinde yazmayı unutuyordum.O iki aylak'ı bağlamıştı ya ellerini kesip çenesini koparmıştı ve sonra Vali'ye yakalanmamak için ikisinin de kafasını kopardığı sahne favorim.![]()
Ben ona hiç üzülmedim.A'da baya üzüldüm. Ama...
Lori.doğum sahnesi.