Yok artık.Ben ona hiç üzülmedim.
Kocasına neler yaptı melunkafa.
Yok artık.Ben ona hiç üzülmedim.
Kocasına neler yaptı melunkafa.
Sevilmez mi o ya.Michone dışarıdan sert, soğuk biri gibi gözükse de aslında çok duygusal birisi ve bir o kadar da insancıl, seviyoruz seni [HASHTAG]#Michone[/HASHTAG].
Hayır hiç.Yok artık.hic mi üzülmedin ya?
Sizin gibiler yüzünden Sevilmedi kadın zaten.Sevilmez mi o ya.
Çocuğunu kaybetti kolay mı? Ayrıca Carl ile çok iyi anlaşıyorlar.5. sezonda Carl ve babası bir eve sığınmışlardı ya Vali hapishaneyi bastıktan sonra o sahnede kapı çalmıştı ve Rick dışarıda kim var diye baktığında Michone'yi görünce çok sevinmişti.
Hayır hiç.
O 4. sezonda olmadı mı?Sevilmez mi o ya.
Çocuğunu kaybetti kolay mı? Ayrıca Carl ile çok iyi anlaşıyorlar.5. sezonda Carl ve babası bir eve sığınmışlardı ya Vali hapishaneyi bastıktan sonra o sahnede kapı çalmıştı ve Rick dışarıda kim var diye baktığında Michone'yi görünce çok sevinmişti.
Hayır hiç.
O 4. sezonda olmadı mı?
Birde Carl ile çikolatasına tren raylarında kenardan yürüme oyunu oynadıkları sahne çok güzeldi.Sevdiği çikolatayı eline saklamıştı Carl kaptı elinden.
Teşekkürler.TWD'yi kardeşim izliyordu
ama ben izlemediğim için katılamıyorum.
Video Almanya'dan izlenmiyor dimi?TWD ile uzaktan yakindan alakam yok bu yüzden katilamiyorum
evet tahmin ettim hatta video yayınlandıktan sonra sen aklıma geldin hemen
Daha önce sevmiyorum demiştin anlamadım ben. 🙂Ooo TWD alırım bir dal, en sevdiğim dizi
Ooo TWD alırım bir dal, en sevdiğim dizi
🙂 Biz buna ironi diyoruz şapşik 🙂 Böyle harmoni gibi bir şeyDaha önce sevmiyorum demiştin anlamadım ben. 🙂
Aman ben ironi mironi tanımıyorum, öyle de bir karakter dizide yok zaten. 😉🙂 Biz buna ironi diyoruz şapşik 🙂 Böyle harmoni gibi bir şey
yok günahımı alma senide konuda bir yerde etiketlemiştim.Yuh Yuh ! @Harunnn60 dizinin benden büyük fanı yok beni etiketlemiyorsun. Ayıp ayıp.
Bilmiyorum bana hiç bildirim gelmedi.yok günahımı alam senide konuda bir yerde etiketlemiştim.sonra sen bakmayınca kaldırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?